2019-06-22 18:34:25
Φωτογραφία για Η Apple αποκαλύπτει τους συνεργάτες της για το iCloud
Η Apple έχει δημοσιεύσει ένα έγγραφο στην ιστοσελίδα της στο οποίο ο κατασκευαστής παραθέτει όλες τις ομάδες με τις οποίες εργάζεται για το iCloud. 

Συνολικά 116 εταιρείες εμφανίζονται, είτε επειδή η Apple συνεργάζεται μαζί τους για τη διαχείριση της υποδομής δικτύου είτε επειδή η Apple χρησιμοποιεί τα εργαλεία η το λογισμικό τους.

Εκει βρίσκουμε πραγματικά όλα τα κομμάτια που συνθέτουν το παζλ, όπως η Βιβλιοθήκη Closure της Google και το jQuery για τις βιβλιοθήκες της JavaScript. Η Apple δεν λέει ακριβώς τι χρησιμοποιεί απο αυτά τα στοιχεία, αλλά η σχέση με την Google είναι για λειτουργίες που κυμαίνονται από τις εντολές κίνησης και διεπαφής χρήστη έως την επικοινωνία διακομιστών και την επεξεργασία κειμένου.

Άλλοι συνεργάτες που περιλαμβάνονται ειναι η Adobe, το Electronic Arts και το Facebook. Δεν υπάρχει φόβος με παραβίαση της ιδιωτικής ζωής εδώ, καθώς αυτό εξακολουθεί να συνδέεται με το JavaScript, προκειμένου να βελτιστοποιηθεί ο κώδικας για την εκτέλεση του iCloud και τα πάντα γύρω του.

Μερικοί συνεργάτες είναι εκπληκτικά απρόσμενοι. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για την Financial Times, μια βρετανική εφημερίδα αφιερωμένη στην οικονομία. Η Apple συνεργάζεται μαζί της εδώ και αρκετά χρόνια χωρίς να εξηγεί τι είδους συνεργασία έχουν.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αναβρασμός στο «Το Πρωινό»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αναβρασμός στο «Το Πρωινό»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ