2019-06-24 19:17:57
Φωτογραφία για Η Apple παρουσιάζει στα Γαλλικά το iOS 13, MacOS Catalina, watchOS 6 και το νέο Mac Pro ( και οι μεταφράσεις)
Τρεις εβδομάδες μετά την κεντρική παρουσίαση του WWDC, η Apple προσφέρει τις σελίδες της παρουσίασης και στα Γαλλικά  για το iOS 13, iPadOS, macOS Catalina, watchOS 6, καθώς και για τις νέες εκδόσεις Mac Pro και XDR Pro Display.  

Εάν έχετε ήδη διαβάσει τις σελίδες στα Αγγλικά, δεν χρειάζεται να ρίξετε μια ματιά στις  Γαλλικές σελίδες αφού είναι ακριβώς το ίδιο. Για το iOS 13, η Apple προβάλλει ιδιαίτερα τη σκοτεινή λειτουργία, τις καινοτομίες για την κάμερα και την εφαρμογή Photos, την εμπιστευτικότητα, τις καινοτομίες των σχεδίων, το Siri, τα Memojis, τη νέα έκδοση της υπενθύμισης, τις καινοτομίες για το CarPlay, τις καλύτερες αλλαγές για απόδοση και ορισμένες ακόμη μικρές αλλαγές.

Στη συνέχεια, θα βρείτε τη λίστα με τις μεταφράσεις (google) για την Ελλάδα.

Παρουσιάζοντας το iOS 13

Παρουσίαση IPadOS

Παρουσίαση του MacOS Catalina

WatchOS 6 Επισκόπηση

Παρουσιάζοντας το νέο Mac Pro

Παρουσίαση της προβολής XDR Pro

Αυτή η μετάφραση στα Γαλλικά δεν συμβαίνει τυχαία. Η Apple την προσφέρει επειδή η δημόσια beta του iOS 13, iPadOS και macOS Catalina θα είναι διαθέσιμη για λήψη τον Ιούλιο (κανονικά την επόμενη εβδομάδα). Αυτή είναι η ευκαιρία να γνωρίσουν για όλους εκείνους που θέλουν να δοκιμάσουν τις αλλαγές αλλά δεν γνώριζαν τη γλώσσα.

Για τη χώρα μας φαίνεται πως θα περιμένουμε λίγο ακόμη καθώς δεν έχουν μεταφραστεί  επίσημα ακόμη στα Ελληνικά.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ