2019-06-24 23:24:14
Φωτογραφία για watchOS 6: Δεν υπάρχει δημόσια beta για το νέο λειτουργικό
Το απόγευμα, η Apple διανέμει την πρώτη δημόσια beta του iOS 13 για το iPhone και το iPod touch, την πρώτη δημόσια beta του iPadOS, την πρώτη δημόσια beta του MacOS Catalina σε Mac και την πρώτη δημόσια beta του tvOS 13 για τα Apple TV. Αλλά πού είναι για το watchOS 6; 

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, η Apple αποφάσισε να αφήσει το watchOS betas αποκλειστικά σε προγραμματιστές. Το κοινό δεν επιτρέπεται ... εκτός από εκείνους που συμμετέχουν στο πρόγραμμα AppleSeed. Αυτό το πρόγραμμα, είναι μόνο κατόπιν πρόσκλησης, ήταν εδώ και χρόνια και παρέχει πρόσβαση σε δοκιμαστικές εκδόσεις νέων λειτουργικών συστημάτων. "Σας προσφέρουμε μια αποκλειστική πρόσκληση για να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα AppleSeed και να συμμετάσχετε στην ανάπτυξη του watchOS 6. Ως συμμετέχων, θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε το λογισμικό πριν από την κυκλοφορία του και να δώσετε ανατροφοδότηση", λέει η Apple στο το ηλεκτρονικό της του ταχυδρομείο.

Το watchOS 6 θα είναι διαθέσιμο στην τελική έκδοση το φθινόπωρο (συνήθως τον Σεπτέμβριο). Ορισμένα νέα χαρακτηριστικά σχεδιάζονται, συμπεριλαμβανομένου ενός ειδικού App Store από το ρολόι, νέες κλήσεις, εφαρμογές Audiobook, Dictaphone και Calculator, ένα σύστημα για να γνωρίζουμε εάν ο ήχος του τόπου όπου είμαστε παρόντες είναι πολύ ισχυρός, νέα θέματα και πολλά άλλα.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ