2019-06-25 10:17:04
Φωτογραφία για Τα προβλήματα στην ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ - Κάλεσμα προς όλους τους υποψήφιους βουλευτές του νομού μας
Συνεδρίασε την Πέμπτη, 20/6/2019, η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ρόδου και συζήτησε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι της περιοχής μας.

Στην συνεδρίαση παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του Σωματείου των Εργαζομένων της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ, κ. Ν. Ρεσβάνης, ο οποίος ενημέρωσε αναλυτικά το Δ.Σ. για τις εξελίξεις σχετικά με τα μέλλον της εταιρείας. Παρουσίασε όλες τις δράσεις του Σωματείου για να παραμείνει ζωντανή η ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ και εξέφρασε την απογοήτευσή του από το γεγονός ότι παρά τις κυβερνητικές υποσχέσεις που δόθηκαν, δεν πέρασε από την Βουλή η τροπολογία για την παράταση της λειτουργίας της.

Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Ρ. αναγνώρισε για άλλη μια φορά την επιτακτική ανάγκη για συνέχιση της λειτουργίας της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ και επανεπιβεβαίωσε την στήριξή του στους αγώνες του Σωματείου.

Ύστερα από πρόταση του Προέδρου του ΕΚΡ, κ. Σάββα Χατζησάββα, αποφασίστηκε να αποσταλεί επιστολή σε όλους τους υποψήφιους βουλευτές του νομού, με την οποία θα τους ζητηθεί να πάρουν δημόσια θέση για το μέλλον της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ, καλώντας τους να στηρίξουν την τροπολογία που έχει συνταχθεί για την παράταση της λειτουργίας της
. Αποφασίστηκε επίσης να τους καλέσει σε συνάντηση – συζήτηση την Πέμπτη, 27/6/2019, στις 19.00, στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρόδου, με θέμα την ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ και το μέλλον της.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΗ Η ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΟΜΟΥ ΔΩΔ/ΣΟΥ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρόδου και το Σωματείο Εργαζομένων στην ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ σας καλούν στη συνάντηση – συζήτηση, που διοργανώνουν, την Πέμπτη, 27/ 06/2019, στις 19.00μμ, στα γραφεία του Ε.Κ.Ρ, με θέμα :

«Το μέλλον της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ και οι κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες για την σωτηρία της».

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΡ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Σάββας Χατζησάββας

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Νίκος Ρεσβάνης

Το Γραφείο Τύπου

http://topika-nea.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ