2019-06-26 15:25:29
Φωτογραφία για Η συλλογή αυτοκινήτων του Bechkam
 Ο David Beckham είναι διάσημος τόσο για την επαγγελματική του καριέρα στο ποδόσφαιρο

όσο και για τη φήμη που κατάφερε να χτίσει εκτός αθλητισμού. Σε αυτό φυσικά, βοήθησαν διάφοροι παράγοντες, όπως η εμφάνισή του, το στυλ του – όντας πάντα μοδάτος- και οι επιχειρηματικές του δουλειές.

Έχει μια εντυπωσιακή συλλογή από αυτοκίνητα, η οποία ανανεώνεται πολύ συχνά. Στη σημερινή λίστα, ρίχνουμε μια ματιά στα πιο πολυτελή αυτοκίνητα του David Beckham.

JAGUAR XJ

Η Jaguar XJ αγοράστηκε από τον David Beckham το 2011 για να γίνει ένα από τα αγαπημένα του αυτοκίνητα. Μάλιστα, έγινε πρεσβευτής μάρκας και έκανε αρκετές διαφημίσεις τόσο για το συγκεκριμένο μοντέλο όσο και για άλλα. Δεν γνωρίζουμε αν ο Beckham έχει ακόμα τη Jaguar, αφού δεν τον έχουμε δει πρόσφατα να την οδηγεί.

AUDI S8

Και η εταιρεία Audi υπάρχει στην εντυπωσιακή του συλλογή και πιο συγκεκριμένα το Audi S8, ένα πολυτελές sedan του 2013. Διαθέτει έναν twin turbocharged 4.0-lt V8 κινητήρα που παράγει 520 ίππους και κάνε τα 0-100 σε 3.9 δευτερόλεπτα.


ROLLS ROYCE GHOST

Είναι γνωστή η αγάπη του Beckham για τα Rolls Royce. Το αυτοκίνητο αυτό του κόστισε περίπου 380.000 δολάρια.

JEEP WRANGLER

Ο φωτογραφικός φακός τον έχε πιάσει πολλές φορές να οδηγεί το 4×4 Jeep Wrangler Unlimited στο Λος Άντζελες.

BENTLEY MULSANNE

Η Bentley Mulsanne του γνωστού ποδοσφαιριστή κόστισε 296.000 δολάρια. Το 2013, έκανε προπονήσεις με την ομάδας της Arsenal και καθημερινά πήγαινε στο γήπεδο με την Bentley.

CADILLAC ESCALADE

Το 2007, αγόρασε μία Cadillac Escalade, την οποία κράτησε πολλά χρόνια πριν αναβαθμιστεί στο νεότερο μοντέλο το 2015. To νούμερο 23 μπροστά στο αυτοκίνητο είναι ο αριθμός της φανέλας του πρώην ποδοσφαιριστή της Real Madrid και του LA Galaxy.

PORSCHE 911 TURBO CABRIOLET

Δεν θα μπορούσε να λείπει η Porsche από τη συλλογή του. Το 2008 αποφάσισε να αγοράσει την Porsche 911 Turbo Cabriolet που έγινε ένα τα πιο γνωστά αυτοκίνητα διασημότητας, όταν ο Beckham άρχισε να το οδηγεί. Την οδηγούσε σε ιδιαίτερες περιπτώσεις, αλλά την κράτησε για τρία χρόνια.

CHEVY CAMARO

Η συλλογή του Beckham κυριαρχείται από μαύρα και γκρι αυτοκίνητα. Η Chevy Camaro SS προστέθηκε στο γκαράζ του το 2011.

ASTON MARTIN V8

To 2003 το εισόδημά του έφτασε στα υψηλότερα ποσά κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να γίνουν κάποιες προσθήκες στη συλλογή του, όπως αυτή η Aston Martin V8. Λέγεται ότι αγοράστηκε το 2004 και βρισκόταν στην Ισπανία όπου έπαιζε ο Beckham τότε στη Real Madrid.

FERRARI 612 SCAGLIETTI

Σε μία τέτοια λαμπερή και τόσο ακριβή συλλογή αυτοκινήτων, αναμένεται να υπάρχει και μία Ferrari. Ο David Beckham αγόρασε την 612 Scaglietti όταν βρισκόταν στο Λος Άτζελες. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε πληρώσει 300.000 δολάρια για το αυτοκίνητο αυτό. Η σύζυγός του, η Victoria, φαίνεται ότι την αγαπά, αφού την έχει εντοπίσει αρκετές φορές ο φωτογραφικός να την οδηγεί.

LAMBORGHINI GALLARDO

Η Lamborghini Gallardo είναι ένα από τα διάσημα supercar του David Beckham, καθώς αγοράστηκε όταν βρισκόταν στο πικ της καριέρας του. Την αγόρασε το 2006 και την κράτησε για έξι χρόνια πριν την πουλήσει το 2012.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ