2019-06-26 17:23:40
Φωτογραφία για Επισκέψεις της υπ.Βουλευτή Λαμπρινής Κόγιου-Χατζηζήση σε υπηρεσίες και φορείς των Γρεβενών (εικόνες)
Η υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κα. Λαμπρινή Κόγιου - Χατζηζήση επισκέφτηκε την Τετάρτη 26 Ιουνίου υπηρεσίες και φορείς της πόλης των Γρεβενών.

Συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Γρεβενών κ. Σημανδράκο, επισκέφτηκε τα γραφεία του διοικητηρίου της Αντιπεριφέρειας και του Δημαρχείου και συνομίλησε με τους υπαλλήλους για τα ζητήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και της καθημερινότητας.

Η υποψήφια βουλευτής επισκέφτηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Γρεβενών όπου είχε συνάντηση και ολιγόλεπτη συζήτηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Ζαμπούρη για την αναγκαιότητα και σπουδαιότητα του έργου της Αστυνομίας στο νομό. Αφού συνεχάρη τον κ. Ζαμπούρη για τις επιτυχίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης και των υπαλλήλων της δήλωσε ότι η ασφάλεια των πολιτών και η αντιμετώπιση της εγκληματικότητας αποτελούν βασικό πυλώνα του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Στη συνέχεια συναντήθηκε με μαθητές και σπουδαστές που μένουν στην Μαθητική Εστία των Γρεβενών, επισκέφτηκε τη ΔΕΥΑΓ και το Κέντρο Πρόληψης εξαρτησιογόνων ουσιών "ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ" τονίζοντας το σημαντικό έργο που επιτελείται από το επιστημονικό και διοικητικό προσωπικό όλων των παραπάνω υπηρεσιών και φορέων.

Από το γραφείο επικοινωνίας
aetos-grevena
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ