2019-06-26 21:13:17
Φωτογραφία για Το ζώδιο που έχει την πιο καυτή σεξουαλική ζωή
Τα άστρα δεν έχουν απαντήσεις μόνο στο ερώτημα «ποιος ταιριάζει με ποιον», αλλά και στο ερώτημα «ποιο είναι το πιο καυτό -σεξουαλικά- ζώδιο».

Και την απάντηση θα την βρείτε παρακάτω.

Κριός

Ο Κριός τείνει να αφήνει τη… λίμπιντό του να τον παρασύρει. Εχει φαντασία και είναι έτοιμος να εκπληρώσει την πιο τρελή φαντασίωση που υπάρχει στο σεξ.

Ταύρος

Ο Ταύρος έλκεται από την ομορφιά και συχνά κάνει σχέσεις με νεότερους/νεότερες. Είναι μονογαμικοί και αφήνουν την αγάπη να τους παρασύρει. Αν αυτή η αγάπη τους παρασύρει και στο σεξ, έχει καλώς. Για τον Ταύρο δεν είναι το Α και το Ω. Ψάχνει και θέλει το συναίσθημα, το ρομάντσο, αυτό είναι πάνω από όλα. Και από το σεξ.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι διασκεδάζουν με το σεξ, το οποίο το βλέπουν σαν μια ολόκληρη τελετουργία. Πειραματίζονται στο σεξ και τους αρέσουν οι ανοιχτές σχέσεις. Για να μπορούν να πειραματίζονται ελεύθερα.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι έντονα συναισθηματικοί τύποι. Ψάχνουν πάντα για συναίσθημα και μάλιστα για βαθύ συναίσθημα. Οταν βρουν το έτερον ήμισυ που θα τους δώσει το συναίσθημα θα τα δώσουν όλα μαζί του και στο σεξ.

Λέων

Οι Λέοντες έλκονται από τους όμορφους ανθρώπους και από φλογερούς, παθιασμένους τύπους. Ζώδιο που υπερηφανεύεται για τη σεξουαλικότητά του, συνήθως κυνικό στο σεξ, που αποφεύγει το συναισθηματικό δέσιμο.

Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι αυτοί που θα κάνουν πραγματικότητα κάθε σεξουαλική φαντασίωση. Ο Παρθένος είναι έτοιμος να ακολουθήσει κάθε εντολή στο σεξ που θα του δώσει ο σύντροφός του. Μάλιστα, είναι το ζώδιο εκείνο που θεωρείται πιθανότερο από κάθε άλλο να συμμετέχει σε… σεξ με περισσότερους του ενός παρτενέρ.

Ζυγός

Οι ευαίσθητοι Ζυγοί προσπαθούν στο σεξ να κάνουν τον/την παρτενέρ τους να περάσει φα-ντα-στι-κά. Για τους Ζυγούς παίζει μεγαλύτερο ρόλο το πώς θα περάσει ο άλλος, παρά οι ίδιοι. Πρόκειται για το ζώδιο που αγαπά τις σχέσεις περισσότερο από κάθε άλλο και τείνει να επιλέγει συντρόφους ζωής. Μια που τον βρήκε, μία που τον παντρεύτηκε ο Ζυγός.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός, παρά τη φήμη του, δεν είναι το πιο αδηφάγο σεξουαλικό ζώδιο. Ο Σκορπιός συνήθως προσηλώνεται σε μια βαθιά και ουσιαστική σχέση. Φύσει σαγηνευτικοί χρησιμοποιούν τη σεξουαλικότητά τους για να… αποπλανήσουν το αντικείμενο του πόθου τους.

Τοξότης

Ο Τοξότης έχει την πιο έντονη σεξουαλικότητα από όλα τα ζώδια. Ωστόσο, δεν καταφέρνει να εκφράσει τα συναισθήματά του και τις επιθυμίεες του στο σεξ και δύσκολα θα κάνει το… κάτι παραπάνω. Δύσκολα θα τολμήσει δηλαδή κάτι διαφορετικό στο σεξ.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι οι πρωταγωνιστές στις σχέσεις τους, έχουν παρτενέρ τύπους ενδιαφέροντες που τους εμπνέουν. Και στο σεξ το προσπαθούν.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι επενδύουν λιγότερο από κάθε άλλο ζώδιο στο συναίσθημα. Για αυτό έχουν τη φήμη ότι είναι νευρικοί. Αν και αιθέριοι από τη φύση τους, οι Υδροχόοι προσελκύονται από αποφασιστικά γήινους τύπους και κάνουν... γήινο σεξ.

Ιχθύες

Στους Ιχθύες αρέσουν οι ρόλοι. Και τους ενσαρκώνουν όλους στο σεξ. Και θέλουν παρτενέρ έμπειρους που θα τους οδηγήσουν σε νέα μονοπάτια. Είναι πάντα μα πάντα έτοιμοι να τα ακολουθήσουν.

iefimerida.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ