2019-06-26 21:48:01
Φωτογραφία για Ο γνωστός ράπερ δίνει απαντήσεις για τη σύλληψή του
Ο ράπερ Χρήστος Κανελλόπουλος τοποθετήθηκε μέσω βίντεο στο Instagram για τη σύλληψη

και τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν

Σε ένα σύντομο βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο ράπερ Χρήστος Κανελλόπουλος γνωστός και ως bafman, δίνει τις δικές του απαντήσεις σχετικά με τη σύλληψή του για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών.

Ο 35χρονος ο οποίος δηλώνει ότι έπεσε θύμα πλεκτάνης από ανταγωνιστές αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Στο μικρής διάρκειας βίντεο, αναφέρει, μεταξύ άλλων, και στα όσα ακούστηκαν εις βάρος του όταν συνελήφθη το περασμένο Σάββατο το μεσημέρι στην Καλλιθέα και στην κατοχή του βρέθηκε ποσότητα ναρκωτικών, αλλά και αεροβόλα όπλα.

«Ένα πράγμα με έχει στεναχωρήσει, με έχει πληγώσει περισσότερο από όλα. Αυτό που γράφουν, όχι απλά ότι πουλούσα ναρκωτικά και πάλι θα με πείραζε... αλλά ναρκωτικά σε παιδάκια γυμνασίου. Θα ήθελα να σκοτώσω όποιον άνθρωπο πουλάει ναρκωτικά σε παιδάκια, όχι να το κάνω εγώ ο ίδιος. Θα σιχαινόμουν τον ίδιο μου τον εαυτό. Ελπίζω ούτε ένας από εσάς να μην το πιστεύει αυτό το πράγμα για μένα. Και κάτι τελευταίο προς τους φίλους μου. Δεν σνομπάρω κανένα μήνυμα απλά τα μηνύματα στήριξης είναι άπειρα και σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξή σας».


Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν καιρό τον 35χρονο, ο οποίος πρωταγωνιστούσε σε αρκετά βίντεο που ανέβαζε στο κανάλι του στο Ίντερνετ, μιλώντας για την χρήση κάνναβης και τις ευεργετικές της δυνατότητες.

«Το καλό με την κάνναβη είναι ότι είναι φυτική. Είναι κάτι που φυτρώνει και κάτι που είναι πιο ασφαλές στον οργανισμό από μια ένεση ή από κάποιο χάπι ή από κάποιο άλλο σκεύασμα» έλεγε χαρακτηριστικά.

Ο δικηγόρος του, κ. Γιώργος Ράλλης σε δηλώσεις του υποστηρίζει: «Η κατηγορία πράγματι ήταν κατοχή για διακίνηση. Όσον αφορά τη διακίνηση δεν ήταν κάποια συνοδά στοιχεία που θα δικαιολογούσαν κάτι τέτοιο. Το περίεργο σε αυτήν την υπόθεση είναι το εξής: στις ποσότητες των ναρκωτικών ήταν φύλλα κανάβεως, άνθη καννάβεως τα οποία ήταν στο σαλόνι και συγκεκριμένα κάτω από το έπιπλο του σαλονιού που ήταν γυάλινο. Δηλαδή ήταν προφανές ότι αυτά δεν ήταν ούτε και για χρήση. Αυτό για το οποίο παραδέχτηκε ότι ήταν για δική του αποκλειστικά χρήση ήταν μια μικροποσότητα η οποία ήταν νομίζω στα 11 γραμμάρια. Οι ποσότητες οι οποίες βρέθηκαν εκτός του ότι δικαιολογούν απόλυτα την ατομική του χρήση, οι υπόλοιπες ποσότητες ήταν περισσότερο διακοσμητικά στοιχεία, στοιχεία δηλαδή τα οποία τα συλλέγει επειδή ο ίδιος είναι ακτιβιστής. Και είναι «ψαγμένος» όπως λέμε στο θέμα αυτό».

Σύμφωνα με γείτονες, δεν ήταν λίγες οι φορές που μαθητές γυμνασίου και λυκείου έμπαιναν στην πολυκατοικία όπου βρισκόταν το στούντιο ηχογράφησης του 35χρονου, χωρίς ωστόσο όμως να πει κάποιος με βεβαιότητα εάν οι μαθητές πήγαιναν σε εκείνον ή στη σχολή χορού που στεγάζεται στην ίδια πολυκατοικία.

Ο ράπερ είχε αναρτήσει και αρκετές φωτογραφίες στα social media που έδειχναν τον ίδιο να καπνίζει στριφτά τσιγάρα.

Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν καιρό τον 35χρονο, καταγράφοντας τις κινήσεις του και συγκεντρώνοντας τα απαιτούμενα για τη σύλληψή του στοιχεία. Ο ράπερ είχε αναπτύξει τις δραστηριότητές του γύρω από το στούντιο ηχογράφησης που διατηρούσε στην περιοχή της Καλλιθέας.

Όπως κατέγραψαν οι αστυνομικοί ο κύριος όγκος των πελατών του ράπερ ήταν μαθητές γυμνασίου και λυκείου. Ως εκ τούτου η έρευνα εντατικοποιήθηκε και προχώρησε με επείγουσες διαδικασίες, καθώς κινδύνευαν μικρά παιδιά, και οργανώθηκε επιχείρηση για τη σύλληψή του.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ