2019-06-27 13:11:23
Φωτογραφία για H Μέρκελ εθεάθη να τρέμει και πάλι
Ανησυχίες εκφράζονται για την υγεία της Άγκελα Μέρκελ, καθώς εθεάθη για δεύτερη φορά μέσα σε δέκα ημέρες να τρέμει ελαφρά σε δημόσια εκδήλωση. 

Το συμβάν έλαβε χώρα σε τελετή για αποχώρηση της Καταρίνα Μπάρλεϊ από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, στο Βερολίνο. Στο βίντεο της εκδήλωσης η καγκελάριος φαίνεται να τρέμει για λίγα δευτερόλεπτα δίπλα στον Γερμανό Πρόεδρο, Φρανκ Βάλτερ Στάινμαϊερ. 

Σε κάποια στιγμή της προσφέρουν ένα ποτήρι νερό, αλλά δεν το δέχεται. Σύμφωνα με δημοσιογράφους όταν έφτασε στη γερμανική Βουλή περίπου 30 λεπτά αργότερα φαινόταν να είναι μια χαρά. 

Εκπρόσωπος της κ. Μέρκελ είπε στους δημοσιογράφους ότι η καγκελάριος θα συμμετέχει κανονικά και στην τελετή ορκωμοσίας της νέας Υπουργού Δικαιοσύνης, Κριστίν Λάμπρεχτ, ενώ θα πραγματοποιήσει και το προγραμματισμένο ταξίδι της στην Ιαπωνία, για τη Σύνοδο του G20, το Σαββατοκύριακο. «Όλα θα γίνουν όπως έχει προγραμματιστεί. Η καγκελάριος είναι καλά στην υγεία της» διαβεβαίωσε και από την πλευρά του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέφεν Ζάιμπερτ. 


Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Τρίτη η κ. Μέρκελ άρχισε να τρέμει, πιο έντονα από ό,τι σήμερα, ενώ στεκόταν δίπλα στον Ουκρανό Πρόεδρο, Βολοντίμιρ Ζελένσκι. Εκείνη την ημέρα είχε αποδώσει το περαστικό στην ζέστη και την αφυδάτωση, αφού όπως είπε είχε ξεχάσει να πιει νερό. Τόνισε μάλιστα ότι αισθάνθηκε πολύ καλύτερα ύστερα από τρία ποτήρια νερό. 

Σημειώνεται ότι η Γερμανία, όπως και μεγάλο μέρος της Δυτικής Ευρώπης, έρχεται αντιμέτωπη με κύμα καύσωνα και θερμοκρασίες ρεκόρ σε αρκετές πόλεις. 

Ένα παρόμοιο περιστατικό είχε πάντως συμβεί και τον Ιούνιο του 2017 κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο Μεξικό, όπου τα πόδια της κ. Μέρκελ άρχισαν να τρέμουν σε εκδήλωση που ελάμβανε χώρα προς τιμήν της. 

ΑΜΠΕ/Reuters/Deutsche Welle 

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ