2019-06-28 22:25:13
Φωτογραφία για Αυτόνομα οχήματα παράδοσης πίτσας από τη Nuro
Η Nuro ενώνει τις δυνάμεις της με τη Domino προκειμένου να ξεκινήσει τις παραδόσεις πίτσας με οχήματα χωρίς οδηγό στο Χιούστον του Τέξας προς τα τέλη του έτους.

Τα οχήματα Nuro μπορεί να είναι όλα αυτόνομα, αλλά παρακολουθούνται καθώς πηγαίνουν για τις παραδόσεις τους. Επιπλέον, τα ρομπότ διαθέτουν απομακρυσμένες τεχνολογίες για να εξασφαλιστεί πως παρακολουθούνται πάντα.

Η Nuro έχει κατασκευάσει μόνο έξι κομμάτια του R1, αλλά θα αυξήσει την παραγωγή της αφού πρόσφατα εξασφάλισε επενδύσεις ύψους 1 δις δολαρίων από την ιαπωνική εταιρεία τεχνολογίας SoftBank. Σκοπεύει επίσης να αυξήσει τον αριθμό των αυτοκινήτων δοκιμών που χρησιμοποιεί για την ανάπτυξη του αυτόνομου λογισμικού και υλικού σε περίπου 50 οχήματα.

Είναι ενδιαφέρον ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Domino έχει συνεργαστεί με μια εταιρεία για αυτόνομες υπηρεσίες παράδοσης πίτσας. Το 2017, η Domino και η Ford διεξήγαγαν ένα πιλοτικό πρόγραμμα με αυτοκινούμενα αυτοκίνητα παράδοσης. Η Nuro ιδρύθηκε από δύο πρώην τεχνικούς της αυτοκινητοβιομηχανίας της Google και τα μοντέλα R1 που έχουμε δει είναι εξοπλισμένα για παραδόσεις παντοπωλείων και δύναται να χωρέσουν έως και 12 μεγάλες τσάντες. Είναι πιθανό ότι η εταιρεία θα τροποποιήσει το R1 για παραδόσεις πίτσας, ίσως με περισσότερο και καλύτερα διαμορφωμένο χώρο προκειμένου να διασφαλίσει ότι θα παραμένουν ζεστές κατά τη μεταφορά.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ