2019-06-29 10:44:42
Φωτογραφία για AshleyMadison.com : Ποια είναι η κατάλληλη ώρα για απιστίες??
Οι Ιταλοί παράνομοι εραστές δίνουν τη δική τους άποψη σε μια έρευνα της ιστοσελίδας για εξωσυζυγικές σχέσεις

AshleyMadison.com.

  Οι νοικοκυρές προτιμούν τις πρωινές ώρες, οι εργαζόμενοι στο μεσημεριανό  διάλειμμα τους, οι μάνατζερς μετά από 8μ.μ.   

  «Πόσο όμορφο είναι να αγαπάς από την Τεργέστη προς τα κάτω, το σημαντικό πράγμα είναι να κάνουμε πάντα αυτό που μας κάνει να αισθανόμαστε καλά" τραγούδησε η γνωστή σε όλους μας Ραφαέλα Καρά. Βέβαια η ξανθιά Ιταλίδα τραγουδίστρια δεν διευκρίνισε σε ποια ώρα της ημέρας είναι κατάλληλη για ρομάντζο κάθε είδους??

  Πράγματι, ποια είναι η καλύτερη ώρα για σεξ, ειδικά για παράνομο σεξ? Μια έρευνα που έκανε η AshleyMadison.com, η πιο διάσημη ιστοσελίδα στον κόσμο για εξωσυζυγικές σχέσεις, έθεσε την ερώτηση σε 3.000 Ιταλούς χρήστες σχετικά με τις προτιμήσεις τους όσον αφορά το σεξουαλικό τους timing.

  Για το 35% των ανδρών και 37% των γυναικών στην Ιταλία, η πιο κατάλληλη ώρα της ημέρας για μια πικάντικη συνεύρεση με την ερωμένη ή τον εραστή είναι το βράδυ, και πιο συγκεκριμένα μεταξύ  19:00-22:00. Αυτή είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να βρουν τα παράνομα ζευγάρια εύκολα μια αληθοφανή δικαιολογία: το ποδόσφαιρο, μαθήματα χορού ή ξαφνικά επαγγελματικά δείπνα είναι  τέλειες δικαιολογίες για να αποφύγουν να γυρίσουν στο σπίτι μετά τη δουλειά και να βρεθούν με τους εραστές τους και να απολαύσουν ένα ωραίο βράδυ.

  Το πιο κλασικό μοντέλο για παράνομες συνευρέσεις είναι μεταξύ 13:00-15:00. Για όσους επιλέξουν έναν/μια συνάδελφο για σύντροφο, το 29% των ανδρών και 31% των γυναικών, δηλώνουν ότι το μεσημεριανό διάλειμμα διεγείρει ορέξεις διαφορετικής φύσεως. Όταν το γραφείο είναι άδειο, οι πόρτες είναι κλειστές και τα τηλέφωνα σταματήσουν να χτυπούν ,ανάβει το πάθος για ένα πραγματικά καυτό διάλειμμα. Και έτσι το δεύτερο μέρος της ημέρας πολύ πιο χαλαρό.

  Οι Ιταλοί ξυπνούν νωρίς. 17% των ανδρών και 12% των γυναικών χρηστών προτιμούν τις πρώτες πρωινές ώρες της ημέρας, 7 με 9 π.μ, για να επωφεληθούν πλήρως από την έντονη αφύπνιση των αισθήσεων.  Οι άτακτοι γείτονες μας είναι πολυμήχανοι με τις δικαιολογίες τους για να βρεθούν με τους παράνομους εραστές τους . Οι δικαιολογίες μπορεί να είναι από τις πιο απλές όπως να βάλουν το ξυπνητήρι λίγο νωρίτερα, τζόκινγκ στο πάρκο ή μια πρωινή προετοιμασία για μια συνάντηση , για να απολαύσουν τα οφέλη μιας πρωινής ερωτικής συνεύρεσης.  Μετά την «πρωινή κίνηση και τη φασαρία» είναι η σειρά των νοικοκυρών. Μετά το σχολείο και αφού έχουν γίνει βιαστικά όλες οι δουλειές του σπιτιού, μπορούν να δώσουν επιτέλους διέξοδο στη θηλυκότητα τους. 14% των Ιταλίδων, και 9% των Ιταλών δηλώνουν ότι έχουν προτιμούν να απιστήσουν μεταξύ 10.00 και 13.00.

 “Η απιστία είναι μια συνήθεια που δεν γνωρίζει ώρες ή επαγγέλματα - λέει ο Noel Biderman, Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της AshleyMadison.com - Οι άνδρες και οι γυναίκες που αποφασίζουν να απιστήσουν  προσπαθούν να βρουν το χρόνο για να δραπετεύσουν μέσα στη μέρα  που είναι ήδη  προγραμματισμένη και γεμάτη άγχος. Έτσι, οι μάνατζερς έχουν περισσότερο χρόνο στις ώρες γραφείου ενώ οι δημόσιοι υπάλληλοι ή οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα μπορούν να επωφεληθούν από το μεσημεριανό διάλειμμα και εκείνοι που εργάζονται από το σπίτι  το κάνουν στο δεύτερο μέρος του πρωινού. Το σημαντικό είναι να βρεθεί αυτή η ιδιαίτερη στιγμή για την παράνομη ερωτιάρικη διάθεση. "

  Παραδόξως, οι Ιταλοί δεν ενδίδουν στο σκοτάδι. Μόνο το 6% των γυναικών και το 10%  των ανδρών, στην πραγματικότητα, προτιμούν να έχουν εξωσυζυγικές σχέσεις τα μεσάνυχτα έως τις πρώτες πρωινές ώρες.

AshleyMadison.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ