2019-06-29 17:00:26
Φωτογραφία για Στο στόχαστρο κυρώσεων από την κυβέρνηση των ΗΠΑ o «Nicolasito», ο γιος του Maduro
Σύμφωνα με το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών, ο γιος του Maduro έχει εμπλακεί σε προπαγάνδα και λογοκρισία, έχει βγάλει χρήματα από τα ορυχεία της Βενεζουέλας

Εντείνει τις πιέσεις προς τον πρόεδρο της Βενεζουέλας N. Maduro η κυβέρνηση του προέδρου των ΗΠΑ D. Trump, η οποία έβαλε στο στόχαστρό της τον γιο του Nikolas «Nicolasito» Maduro επιβάλλοντάς του κυρώσεις.

Σύμφωνα με το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών, ο γιος του Maduro έχει εμπλακεί σε προπαγάνδα και λογοκρισία, έχει βγάλει χρήματα από τα ορυχεία της Βενεζουέλας και έχει βοηθήσει στην άσκηση πιέσεων προς τον στρατό προκειμένου να κρατήσει την ανθρωπιστική βοήθεια εκτός της χώρας.

«Ο Maduro βασίζεται στον γιο του Nicolasito και σε άλλα πρόσωπα που πρόσκεινται στον απολυταρχικό καθεστώς του με στόχο τον στραγγαλισμό της οικονομίας και την καταστολή του λαού της Βενεζουέλας» σημειώνει ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ S. Mnuchin σε μια ανακοίνωση.

«Το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών θα συνεχίσει να στοχοθετεί τους συνεργούς συγγενείς της ομάδας του παράνομου καθεστώτος, οι οποίοι εκμεταλλεύονται προς όφελός τους τη διαφθορά του Maduro» υπογραμμίζει ο Mnuchin.
greece-salonikia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ