2019-06-30 13:39:46
Φωτογραφία για MacBook Air (2018): Η Apple αντικαθιστά δωρεάν τη μητρική πλακέτα ορισμένων ελαττωματικών μοντέλων
Αν το MacBook Air του (2018) που έχετε παρουσιάζει προβλήματα, πρέπει γνωρίζετε ότι δεν είστε ο μόνος.   

Η Apple έχει αναγνωρίσει ότι υπάρχει ένα ελάττωμα στη μητρική πλακέτα σε έναν "πολύ μικρό αριθμό" των MacBook Air, σύμφωνα με ένα υπόμνημα που διανέμεται στο Apple Store και εξουσιοδοτημένα κέντρα επισκευής της Apple.

Η Apple δεν μοιράζεται με τους υπαλλήλους της τις λεπτομέρειες γύρω από το πρόβλημα αλλά, από την άλλη πλευρά ο κατασκευαστής ανακοινώνει ότι οι ενδιαφερόμενοι πελάτες έχουν το δικαίωμα δωρεάν επισκευής της μητρικής πλακέτας. Οι υπάλληλοι απλά πρέπει να εισάγουν τον αύξοντα αριθμό του φορητού υπολογιστή σε ειδικό λογισμικό που αναφέρει εάν χρειάζεται ή όχι επισκευή.

Οι εργαζόμενοι επιτρέπεται να αντικαταστήσουν τη μητρική πλακέτα αν το MacBook Air έχει ζημιά που προκαλείται από τον χρήστη, υπό την προϋπόθεση ότι η εν λόγω ζημιά δεν εμποδίζει την πρόσβαση. Εάν συμβαίνει αυτό, ο πελάτης θα πρέπει να πληρώσει την αποκατάσταση ζημιών για να επωφεληθεί από την δωρεάν αντικατάσταση της μητρικής πλακέτας.

Αυτή η πολιτική είναι νέα, θα χρειαστούν μερικές ημέρες για να γνωρίζουν όλοι οι υπάλληλοι στα Apple Store. Μέχρι να γίνει αυτό, η Apple σύντομα θα στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε πελάτες που έχουν ένα MacBook Air (2018) για να ανακοινώσει την αντικατάσταση της μητρικής πλακέτας.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ