2019-07-01 09:07:13
Φωτογραφία για Παραμονή του... Αποστολάκη στο Υπ. Αμύνης;
Του Γιώργου Μιχαλόπουλου

Ακούγεται λίγο .. παρανοϊκό, αλλά μην εκπλαγείτε αν συμβεί! Σύμφωνα με τον έγκριτο γεωπολιτικό αναλυτή Θανάση Δρούγο «Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Βαγγέλης Αποστολάκης έχει "πλασαριστεί" από αρκετούς και ισχυρούς κύκλους, ότι ακόμα και με κυβέρνηση της Ν.Δ. μπορεί να παραμείνει για κάποιους μήνες στη θέση του Πολιτικού Προϊσταμένου των Ενόπλων Δυνάμεων. Με πιθανότατα δύο υφυπουργούς από τη Ν.Δ. Πάντως, ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν επιδιώκει να παραμείνει ως υπουργός».

Ως βασική (και βολική) αιτιολογία οι υποστηρικτές της παραπάνω προοπτικής επικαλούνται τη μεγάλη πιθανότητα ενός σοβαρού ελληνοτουρκικού επεισοδίου, αμέσως μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Σύμφωνα πάλι με τον κ. Δρούγο «Ενώ ο Βαγγέλης Αποστολάκης "φλερτάριζε" με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ για σχετικά εκλόγιμη θέση, μετά το τελευταίο ΚΥΣΕΑ, ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι δεν θα είναι στο ψηφοδέλτιο, αλλά για κάποιο διάστημα θα συνεχίσει να παρακολουθεί και να ελέγχει τα εθνικά μας θέματα
. Μα, αν ήταν στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, δεν θα είχε να αγωνιστεί για σταυρό στο όνομά του και να διεξάγει εκλογικό αγώνα... Άρα, κάτι ευρύτερο παίζεται... Πληροφορίες μου αναφέρουν ότι ενώ είχαν αρχίσει οι διαδικασίες για την αποχώρηση κάποιων στενών συνεργατών του Αποστολάκη για άλλες θέσεις, τώρα τελευταία έχουν παγώσει τέτοιες διαδικασίες».

Είναι χαρακτηριστικό, μάλιστα, ότι τον τελευταίο καιρό έχουν σταματήσει τα επικριτικά δημοσιεύματα εναντίον του Αποστολάκη, ενώ και οι ΗΠΑ θεωρούν ότι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση για τη συνέχιση των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ), πάντα εις βάρος των ελληνικών συμφερόντων ασφαλώς! Υπάρχει, άλλωστε, και μια ειδική αναφορά των Αμερικάνων για τον ρόλο του κ. Αποστολάκη στις ελληνοαμερικανικές σχέσεις, ενώ δεν πρέπει να λησμονούμε τα σούρτα-φέρτα με τον πρέσβη Πάιατ, που έχει μετατρέψει το Πεντάγωνο σε... δεύτερο σπίτι του. Άλλωστε ο Αποστολάκης έχει δείξει τις... αρετές του προς τον ξένο παράγοντα, όταν έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του κάτω από την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, ως υπουργός Αμύνης ολίγων ημερών.

Θέλετε και το κερασάκι; Ιδού τι καταθέτει ο Δρούγος: «Αμερικανοί ειδικοί υποστηρίζουν - βλέποντας κάποιες άλλες "επιλογές" - ότι ο Βαγγέλης Αποστολάκης είναι ένας υπολογίσιμος συνδετικός κρίκος ανάμεσα στις δύο κυβερνήσεις... Ενώ γνωρίζει πολλά, για τα οποία κάποιοι άλλοι υποψήφιοι δεν έχουν γνώσεις».

Δεν χρειάζονται περισσότερα (ΠΗΓΗ: Ε.Ω. 01/07/2019 - [Μετατροπή σε κείμενο: staratalogia.blogspot.gr])

__________________

Υ.Γ.: Το παρόν άρθρο δημιουργήθηκε σε μορφή κειμένου (με κόπο και σε βάρος της πρεσβυωπίας μας) από το ιστολόγιο μας, όπως συμβαίνει ΠΑΝΤΑ σε άρθρα εφημερίδων ή περιοδικών. Παρακαλούνται όποια «μεγάλα» site ή blog ή διάφορες ενώσεις τα αναδημοσιεύουν να βάζουν την πηγή του ιστολογίου μας ώστε να τηρείται η στοιχειώδης δεοντολογία! Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο μας δεν αποτελούν θέση ή άποψη δική μας άλλα Πολιτών και Blogger. Επίσης δημοσιεύονται άρθρα εφημερίδων και περιοδικών. Ιδιαίτερα άρθρα που αφορούν τις Ένοπλες Δυνάμεις - Σώματα Ασφαλείας και τους Αποστράτους των. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πήγη, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Το «ΒΑΤΡΑΧΙ» που θα γινόταν... Βασιλιάς: Πως άδειασαν και τον Αποστολάκη
staratalogia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ