2019-07-01 13:32:25
Φωτογραφία για Ράνια Σβίγκου: Ο κ. Μητσοτάκης να δώσει απαντήσεις για την επιστολή Καραμανλή στον Μπους
Να δώσει απαντήσεις για τα όσα αναφέρονταν στο δημοσίευμα της εφημερίδας Documento σχετικά με την επιστολή του Κώστα Καραμανλή προς τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους το 2005, κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη η υποψήφια βουλευτής Α' Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου. «Εδώ και πάρα πολύ καιρό έχουμε δει τον τρόπο με τον οποίο η Ν.Δ. αντιμετώπισε τη Συμφωνία των Πρεσπών, παρόλο που κινείται πλήρως στην εθνική γραμμή, την ίδια στιγμή που η ίδια η Νέα Δημοκρατία είχε αποδεχθεί μία πρόταση η οποία παραβίαζε την εθνική γραμμή» δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο FM».

Ερωτηθείσα για τον εκλογικό στόχο του ΣΥΡΙΖΑ την ερχόμενη Κυριακή η κ. Σβίγκου απάντησε ότι «στόχος είναι η νίκη, να συνεχιστεί μια ασφαλής πορεία εξόδου από τα μνημόνια, μια πορεία κοινωνικής δικαιοσύνης και δίκαιης ανάπτυξης και να πείσουμε τους Έλληνες πολίτες, τόσο ότι τα πεπραγμένα μας ήταν εκείνα που ανόρθωσαν την ελληνική οικονομία, καθώς και ότι μόνο με τον ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να υπάρξει εγγύηση για ένα καλύτερο μέλλον».


«Στις ευρωεκλογές ένα μεγάλο κομμάτι που θα μπορούσε να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ δεν το έκανε και, δικός μας στόχος είναι να βρούμε τον κόσμο, που ενώ ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ το 2015 και αυτοπροσδιορίζεται στον αριστερό και προοδευτικό χώρο, δεν ψήφισε στην κάλπη των ευρωεκλογών, γνωρίζοντας ότι τα διλήμματα στην εθνική κάλπη είναι πολύ διαφορετικά, στις 7 Ιουλίου αποφασίζεται με ποιο πρόγραμμα θα κυβερνηθεί η χώρα τα επόμενα τέσσερα χρόνια και με ποιον Πρωθυπουργό» είπε.

Υποστήριξε ακόμη πως ψήφος στη Ν.Δ. σημαίνει «ψήφο στη λιτότητα, σε μνημονιακές πολιτικές τύπου ΔΝΤ». Σημείωσε επίσης πως «ο κ. Μητσοτάκης κρύβεται από την αντιπαράθεσή του με τον Πρωθυπουργό, δεν πηγαίνει σε debate, ακριβώς επειδή δεν θέλει να αποκαλυφθούν όλες οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του δικού του σχεδίου, όσα για παράδειγμα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για το ασφαλιστικό, τη διακινδύνευση των συντάξεων για εκατομμύρια συνταξιούχους».

ΑΜΠΕ

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ