2019-07-02 09:10:36
Φωτογραφία για Κανονικά οι αιτήσεις για αγροτικούς γιατρούς παρά τις εκλογές! Τι απεφάνθη το ΣτΕ
HR 

Το πράσινο φως για να συνεχισθεί η κατάθεση αιτήσεων από γιατρούς που θέλουν να καλύψουν θέσεις κάνοντας υπηρεσία υπαίθρου όπως ονομάζεται.

Όσοι επιθυμούν να κάνουν το αγροτικό τους μπορούν να καταθέτουν κανονικά τις αιτήσεις τους καθώς μετά από γνωμοδότηση του Συμβουλίου της Επικρατείας για την κατ΄ εξαίρεση συνέχιση των διαδικασιών πρόσληψης ιατρών υπηρεσίας υπαίθρου, αίρεται η αναστολή της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων της υπ’ αριθμ. πρωτ. Γ4γ/Γ.Π.οικ.43395/06-06-2019 (ορθή επανάληψη) Πρόσκλησης ενδιαφέροντος για την κάλυψη θέσεων ιατρών υπηρεσίας υπαίθρου (υπόχρεων και επί θητεία) στα Γενικά Νοσοκομεία – Κέντρα Υγείας, Κέντρα Υγείας, Πολυδύναμα Περιφερειακά Ιατρεία, Περιφερειακά Ιατρεία και Ειδικά Περιφερειακά Ιατρεία.

Έτσι όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Υγείας, η διαδικασία υποβολής αιτήσεων συνεχίζεται για το υπόλοιπο της προθεσμίας, ήτοι για οκτώ (8) εργάσιμες μέρες και οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής από την Τρίτη 2 Ιουλίου 2019 έως και την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019.
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ