2019-07-02 22:16:24
Φωτογραφία για Απόλυτα επιτυχημένες οι προαγωγικές εξετάσεις ζωνών Taekwondo στον ΚΕΝΤΑΥΡΟ ΑΣΤΑΚΟΥ -ΦΩΤΟ
ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΙΕΞΗΧΘΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΖΩΝΩΝ TAEKWONDO ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΑΥΡΟ ΑΣΤΑΚΟΥ

      Το Σάββατο 29 Ιουνίου 2019 στο ΔΑΚ Αστακού ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ πραγματοποίησε τις εξετάσεις προαγωγής ζωνών για τους μαθητές του TAEKWONDO. Είναι μία διαδικασία που γίνεται δύο φορές το χρόνο, κατά την οποία οι μαθητές εξετάζονται σε συγκεκριμένη ύλη που αφορά την κάθε ζώνη προκειμένου να προαχθούν στην επόμενη.

       Την εξεταστική επιτροπή αποτελούσαν δύο υψηλόβαθμοι Δάσκαλοι στην ιεραρχία του TAEKWONDO. Συγκεκριμένα τους μαθητές εξέτασαν οι Δάσκαλοι: ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ Θεόδωρος και ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Ιωάννης..          Οι μαθητές του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ εντυπωσίασαν με την τεχνική τους κατάρτιση, την δυναμική και την ακρίβεια, καθώς και την πειθαρχημένη γενικότερη εικόνα τους. Επιβεβαίωσαν το υψηλό τους επίπεδο, το οποίο δεν πέρασε απαρατήρητο από τους εξεταστές, οι οποίοι εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια, δίνοντάς τους συγχαρητήρια.


         Επίσης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε αναφορά στις μεγάλες επιτυχίες που είχε ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ την αγωνιστική περίοδο που φεύγει, στα Εθνικά Πρωταθλήματα και Κύπελλα, καθώς και στους Διεθνείς Αγώνες. 

       Την εκδήλωση παρακολούθησαν γονείς, συγγενείς και φίλοι των μαθητών, οι οποίοι με το χειροκρότημά τους βοήθησαν ώστε οι εξεταζόμενοι μαθητές να μεγιστοποιήσουν την απόδοσή τους.

          Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ευχαριστεί τους Δασκάλους Εξεταστές για την τιμή, την συμβολή τους στην επιτυχία των εξετάσεων, και τα θετικά τους σχόλια. Επίσης τους γονείς, και τους φίλους που παρακολούθησαν την διαδικασία, οι οποίοι με την στάση τους βοήθησαν την διεξαγωγή των εξετάσεων.

        Ευχαριστεί τον Δήμο Ξηρομέρου για την παραχώρηση του ΔΑΚ Αστακού και συγχαίρει όλους τους μαθητές για την αφοσίωση και την απόδοσή τους. 

       Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ συνεχίζει τα μαθήματα και τον μήνα Ιούλιο, μόνο για την αγωνιστική ομάδα πρωινές ώρες, εν αναμονή του SUMMER CAMP TAEKWONDO, που θα διεξαχθεί την 21-26 Ιουλίου 2019 για 5η  συνεχόμενη χρονιά στον Αστακό και στο οποίο αναμένεται μεγάλος αριθμός αθλητών από διάφορες πόλεις, δίνοντας μια διαφορετική νότα στην πόλη.

Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους!

Δελτίο Τύπου

Α.Μ.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ
 
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ