2019-07-04 23:04:55
Φωτογραφία για Μύκονος: Σενεγαλέζοι πωλούσαν τσάντες και φορέματα μαϊμου
Κύκλωμα Σενεγαλέζων με αρχηγούς δύο γυναίκες που διοχέτευαν μαϊμού – τσάντες

επώνυμων οίκων του εξωτερικού και φορέματα στο νησί των ανέμων εξάρθρωσε το Λιμεναρχείο Μυκόνου.

Οι αξιωματικοί του Γραφείου Ασφαλείας, κατάφεραν μετά από παρακολούθηση και πληροφορίες να μπλοκάρουν τη συμμορία των οκτώ Αφρικανών και να κατασχέσουν το παράνομο εμπόρευμα. Αυτό που αναζητούν τώρα είναι η αποθήκη – καβάντζα που το κύκλωμα κρύβει τις παραχαραγμένες Louis Vuitton και Gucci καθώς και άλλα πλοκάμια της συγκεκριμένης ομάδας.

Η σύλληψη των Σενεγαλέζων έγινε σε δύο φάσεις με διαφορά μισής ώρας. Η πρώτη επιχειρηση πραγματοποιήθηκε στις 10:10 το πρωί της Τετάρτης. Οι λιμενικοί της Μυκόνου, που είχαν πληροφορίες για τη δράση των Αφρικανών που έκαναν πριν από περίπου ένα μήνα απόβαση στο κοσμοπολίτικο νησί, εντοπίζουν στην περιοχή Βουγλί και σταματούν το λευκό Opel Corsa στο οποίο επέβαιναν μια 56χρονη υπήκοος Σενεγάλης που κυκλοφορούσε με ισπανικό διαβατήριο, άλλες δύο γυναίκες ηλικίας 25 και 47 ετών και ένας 48χρονος ομοεθνής τους. Ανοίγοντας το πορτ μπαγκάζ διαπίστωσαν πως έκρυβαν 225 τσάντες και φορέματα.


Το δεύτερο μπλόκο, έγινε στις 10:40 στην ίδια περιοχή, αυτή τη φορά σε ένα γαλάζιο Matiz στο οποίο επέβαινε μια 33χρονη και τρεις ομοεθνεις της ηλικίας 59, 34 και 33 ετών το οποίο έκρυβε στο εσωτερικό 78 τεμάχια ειδών ρουχισμού και αξεσουάρ τα οποία ετοιμάζονταν να ρίξουν στην αγορά της Μυκόνου.

Όλοι οι συλληφθέντες μετά από δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Σύρου όπου με προφορική εντολή αφέθησαν ελεύθεροι.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ