2019-07-05 09:05:18
Φωτογραφία για Δηλώσεις Λιανού,όσα είπε για Survivor και Τανιμανίδη
Στην κάμερα των κού-κου μίλησε εχθές ο Γιώργος Λιανός όπου μίλησε για το Survivor αλλά και για το ενδεχόμενο να συνεργαστεί ξανά με τον Σάκη Τανιμανίδη. Πιο συγκεκριμένα ο γνωστός παρουσιαστής δήλωσε:

-Το survivor φέτος,δεν πήγε(από άποψη τηλεθέασης)όπως πήγε το πρώτο,τίποτα δεν θα πάει όπως πήγε την πρώτη χρονιά.

-Το Ελλάδα-Τουρκία ήταν ένα ιδιαίτερο project,με πολλές τεχνικές απαιτήσεις.

- Φέτος υπήρχε πολύ έντονος ανταγωνισμός,υπήρχαν κι άλλα προγράμματα,που πήγαν τρένο,αλλά εμείς είμαστε ευχαριστημένοι γιατί δώσαμε τον καλυτερό μας εαυτό,φέραμε τα αποτελέσματα που θέλαμε αλλά από κει και πέρα,τελικός κριτής είναι ο κόσμος.

-Αυτό που προσωπικά με πείραξε ήταν οτι όσων αφορά το survivor,το έκρινε αρνητικά εξ αρχής χωρίς να δώσει μια πίστωση χρόνου και αυτό δεν νομίζω οτι έγινε πολύ αντικειμενικά.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν μετάνιωσε που πήγε στο Survivor ο αγαπημένος παρουσιαστής απάντησε:-Όχι,γιατί να το μετανιώσω,ήμουν σε μια παραγωγή,πολύ αξιόλογη η οποία και με στηρίζει επαγγελματικά και μου δίνει χρόνο στην τηλεόραση.Είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Όσων αφορά το ενδεχόμενο να παρουσιάσει ταξιδιωτική εκπομπή μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη,απάντησε:-Όχι δεν υπάρχει κάποια τέτοια σκέψη,ούτε έχει γίνει τέτοια συζήτηση.Από όσο ξέρω κι εγώ και ο Σάκης παραμένουμε στην acun medya και περιμένουμε τις τελικές αποφάσεις της εταιρίας.

Πηγή:nassos blog

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ