2019-07-06 13:03:44
Φωτογραφία για ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - Κατασκευάστε βοηθητικό τραπεζάκι από χαλκοσωλήνες νερού.

Απόψε θα σας δείξουμε έναν εξίσου εύκολο τρόπο να κατασκευάσετε βοηθητικά τραπεζάκια για το σαλόνι ή την βεράντα σας.

Το κόστος των υλικών είναι ιδιαιτέρως φτηνό και ο χρόνος κατασκευής του ελάχιστος. Σχεδιάστε το τραπεζάκι που θέλετε και υπολογίστε τις διαστάσεις τόσο της επιφάνειας του ξύλου όσο και του ύψους του τραπεζιού.



Η επιφάνεια του τραπεζιού μπορεί να κατασκευαστεί από ξύλο της επιλογής σας. MDF ή μασίφ ξύλο, εξαρτάται από την αισθητική σας άποψη και τα χρήματα που θέλετε να επενδύσετε. Αν επιλέξετε MDF, αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη για το τελικό χρωματισμό.

Τα υλικά που θα χρειαστείτε



Ένα κομμάτι ξύλουΣωλήνες χαλκού στο ύψος που επιθυμείτεΕποξική κόλλα για μέταλλαΣπρέυ βαφής της επιφάνειας, αν επιλέξετε να το βάψετεΤρυπάνι ίδιας διαμέτρου με τον χαλκοσωλήναΣφιγκτήρεςΓυαλόχαρτο

Τρόπος κατασκευής.

Στο κατάστημα που θα αγοράσετε τους χαλκοσωλήνες νερού, ζητήστε να σας τους κόψουν στις επιθυμητές διαστάσεις. Γλυτώνετε κόπο και το κόστος αγοράς του κόφτη σωλήνων.

• Μετρήστε καλά τις τρύπες για τα πόδια του τραπεζιού. Ο ευκολότερος τρόπος είναι να κάνετε δύο διαγώνιες γραμμές και πάνω σε αυτές να μετρήσετε το σημείο που θέλετε να τοποθετήσετε τα πόδια.



• Πιάστε με σφιγκτήρες την ξύλινη επιφάνεια και με το τρυπάνι κάντε τις τρύπες για τους χαλκοσωλήνες.

• Προετοιμάστε την ξύλινη επιφάνεια για βάψιμο. Είναι καλύτερο, πρώτα να κάνετε τις τρύπες και μετά να επεξεργαστήτε την ξύλινη επιφάνεια.

• Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες της εποξικής κόλλας μετάλλων και ακολουθήστε ακριβώς τις οδηγίες, για να κολλήσετε με ασφάλεια τους χαλκοσωλήνες.

Τελειώσατε!! Τόσο απλά και τόσο εύκολα κατασκευάσατε το δικό σας βοηθητικό τραπεζάκι.

Φωτογράφος: Hilda Grahnat



Πηγή: designsponge.com, thehousethatlarsbuilt.com

Let's block ads! (Why?)

Κατασκευάστε βοηθητικό τραπεζάκι από χαλκοσωλήνες νερού. periergaa
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ