2019-07-06 20:29:27
Φωτογραφία για Μαθήματα ζωής από την ΕΣΠΕ Λάρισας. Συνεργασία του Προέδρου Σμηναγού Θωμά Ντιντιού με τη Διευθύνουσα του 404 ΓΣΝ Λάρισας Συνταγματάρχη Μαρία Νταλιάνη
Του Ηλία Προύφα

''Ψήνεται'' συνεργασία όπως μαθαίνουμε στο kranosgr, ανάμεσα στο Σμηναγό Θωμά Ντιντιό και τη Συνταγματάρχη (ΥΝ) Μαρία Νταλιάνη.

Ο πρώτος ηγείται της μεγαλύτερης Ένωσης Στρατιωτικών στη χώρα, της ΕΣΠΕΛ, ενώ η Συνταγματάρχης Νταλιάνη, συμμετέχει ενεργά διδάσκοντας, σε ομάδα Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ).

Πρόθεση του Σμηναγού Ντιντιού, είναι να εκπαιδευτούν όσο το δυνατόν περισσότερα από τα μέλη της ΕΣΠΕΛ επιθυμούν, λαμβάνοντας την απαραίτητη πιστοποίηση. Μάλιστα θα γίνει προσπάθεια έτσι ώστε να συμμετέχουν στην εκπαίδευση και μέλη οικογενειών στρατιωτικών καθώς και μικρά παιδιά.

Τα μαθήματα ΚΑΡΠΑ, μπορούν να διδαχθούν σε όλες τις ηλικίες και η ομάδα στην οποία συμμετέχει η Συνταγματάρχης Μαρία Νταλιάνη, έχει την εξειδίκευση και την εμπειρία, αφού έχει εκπαιδεύσει περισσότερα από 10000 άτομα.

Πρόκειται για μία σημαντική πρωτοβουλία, που όμοιά της δεν έχει ξαναγίνει στο ''χακί'' συνδικαλισμό και χρήζει συγχαρητηρίων.
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ