2019-07-09 10:45:33
Φωτογραφία για Πάρθηκε η οριστική απόφαση! Θα είναι η Βανδή στο X-Factor;
Μετά από μία περίοδο σιωπής στην ατμόσφαιρα, με τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν, πάρθηκαν οι οριστικές αποφάσεις για την τύχη του X Factor και τη συνεργασία της Δέσποινας Βανδή με το Open Beyond.

 Δεν ήταν λίγοι μάλιστα εκείνοι που αυτό το διάστημα και με τις αλλαγές που έγιναν στο κανάλι, υποστήριζαν πως η Δέσποινα Βανδή έχει ρίξει… μαύρη πέτρα πίσω της και ότι δεν πρόκειται να είναι εκείνη που θα παρουσιάσει το X Factor.

 Κι αυτό το βάσιζαν στο γεγονός της αρχικής αναβολής του show. Δηλαδή επειδή το τάλεντ σόου είχε αρχικά οριστεί να κάνει πρεμιέρα την Άνοιξη που μας πέρασε, αλλά τελικά λόγω του φόβου των εκλογών -που έγιναν τελικά- πήρε αναβολή για το ερχόμενο Φθινόπωρο.

Μπορεί όπου υπάρχει καπνός να υπάρχει και φωτιά όμως υπήρξαν και κάποια σενάρια που ήταν παρατραβηγμένα. Στο δια ταύτα όμως Και ενώ λοιπόν όλα παίζονταν, όλα ακούγονταν και όλα ήταν ανοιχτά, ένα ραντεβού ανάμεσα στη Δέσποινα Βανδή και τον νέο Διευθυντή προγράμματος Νίκο Κάλη που ανέλαβε επίσημα πριν λίγες μέρες με την πλήρη στήριξη του ιδιοκτήτη του Open, Ιβάν Σαββίδη, έθεσε τα πράγματα στη σωστή τους βάση και έδωσε απάντησε σε πολλά ερωτήματα.


 Η τραγουδίστρια, ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε για αρκετή ώρα με τον Νίκο Κάλη στο ραντεβού που είχαν και πήραν οριστικές αποφάσεις.

  Δέσποινα Βανδή συμφώνησε σε όλα τα "σημεία" με τον Διευθυντή προγράμματος του καναλιού και έδωσαν τα χέρια για τη συνέχιση της συνεργασίας τους. Μάλιστα, δεν αλλάζει απολύτως τίποτα σε ό,τι αφορά αυτά που είχαν πρωτοσυμφωνήσει. Η Δέσποινα θα είναι η παρουσιάστρια του πολυαναμενόμενου talent show.

gossiptv-Διονυσία Ζαπατίνα

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ