2019-07-09 16:15:11
Φωτογραφία για O Roger Federer προπονεί τον πρίγκιπα George στο τένις
Aν δεν ήταν ένας μικρός πρίγκιπας και διάδοχος του θρόνου της Μεγάλης Βρετανίας μάλλον θα ήταν αδύνατον να έχει δάσκαλο στο τένις έναν από τους μεγαλύτερους ζωντανούς θρύλους του αθλήματος

που ακούει στο όνομα Roger Federer. Όμως επειδή ο πρωτότοκος γιος του William και της Kate μπορεί, όντως στα πέντε του χρόνια, κάνει private μαθήματα με τον Ελβετό τενίστα μέσα στο σπίτι τους στο Berkshire, και τον αποκαλεί coach. Είναι ο πρώτος και μοναδικός παίκτης που γνωρίζει και τον μαθαίνει τένις.

Το ότι οικογενειακώς παίζουν τένις είναι γνωστό: τόσο ο William όσο και η Kate προπονούνται, καθώς και παρακολουθούν αγώνες σε μεγάλα γήπεδα. Έτσι μετέδωσαν αυτή την αγάπη τους και στο γιο τους. Ο ίδιος ο πρωταθλητής του τένις έχει δηλώσει για τις ικανότητες του μικρού πρίγκιπα ότι σε αυτό το στάδιο μαθαίνει απλώς να αγγίζει τη μπάλα, ενώ τόνισε πόσο αγαπάει η μητέρα του Κate το τένις και πιστεύει πως το ίδιο θα το αγαπήσει και ο George. H Δούκισσα του Cambridge είναι παθιασμένη με το συγκεκριμένο άθλημα και προεδερεύει των All England Lawn Tennis and Croquet Club (AELTC), του οργανισμού ο οποίος εδρεύει στο Wimbledon. Πάντως και οι δυο γονείς του George αγαπούν τα σπορ: Eκτός του τένις, η Kate παρακολουθεί ποδόσφαιρο και χόκευ, ενώ ο William είναι γνωστό πως είναι αφοσιωμένος οπαδός της Aston Villa.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ