2019-07-10 07:52:22
Φωτογραφία για Τα ζώδια σήμερα και οι ημερήσιες προβλέψεις
Τετάρτη σήμερα, στα μέσα της εβδομάδας και καλό είναι να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί,

γιατί η αντίθεση του Ήλιου στον Καρκίνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις και πιθανή ψυχρότητα με οικεία πρόσωπα ή με ανωτέρους μας, καθώς οι απαιτήσεις είναι πολλές και δεν είναι εύκολο να μπορέσουμε να τις διαχειριστούμε. Η έκφραση των συναισθημάτων δεν είναι εύκολη καθώς βλέπουμε το καθετί αποστασιοποιημένα και αυτό δεν μας βοηθά να έρθουμε κοντά με τους άλλους.

Ήλιος στον Καρκίνο σε τρίγωνο με Ποσειδώνα στους Ιχθύες: Πίστεψε στα όνειρα σου

Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες το βράδυ βοηθά το να πάρουμε μία ανάσα και να μπορέσουμε να απολαύσουμε χαλαρές στιγμές με οικογενειακά πρόσωπα και θα δώσουν άλλη διάσταση στη σχέση μας. Παράλληλα έχουμε την ευκαιρία να θέσουμε όνειρα που αν πιστέψουμε σε αυτά και εμπιστευτούμε τη διαίσθησή μας μπορούμε να τα πραγματοποιήσουμε.


Με την αντίθεση του Ήλιου και του Κρόνου η ένταση που προκάλεσε λόγω των αυξανόμενων απαιτήσεων και υποχρεώσεων μπορεί να ταρακούνησε για τα καλά τις οικογενειακές και επαγγελματικές σχέσεις. Ήρθε η ώρα εν μέσω όλου αυτού του φορτισμένου κλίματος και ενώ βρισκόμαστε περίπου στο μέσο μεταξύ των δύο εκλείψεων να πάρουμε μια βαθιά ανάσα και να αφεθούμε στο όνειρο, στην καλή διάθεση και στην ανάγκη να εμβαθύνουμε και να δούμε τους θησαυρούς που κρύβουμε μέσα μας και δεν τους βγάζουμε προς τα έξω.

Ιδιαίτερα ευνοϊκή είναι αυτή η αστρολογική συγκυρία για όσους ασχολούνται με την τέχνη καθώς γίνονται πιο δημιουργικοί και αυτό τους βοηθάει να αναπτύξουν τα ταλέντα τους και να προβάλλουν προς τα έξω τη δουλειά τους. Το βέβαιο είναι ότι θα μπορέσουμε να απολαύσουμε τη διασκέδαση, τη μουσική, ότι ευχαριστεί την ψυχή μας και έχουμε την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με τις βαθύτερες ανάγκες μας, με ότι μας ευχαριστεί με ότι ονειρευόμαστε να πραγματοποιήσουμε.

Η Σελήνη παραμένει μέχρι το μεσημέρι στο Ζυγό επικεντρώνοντας την προσοχή μας στις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Αργότερα περνάει στον Σκορπιό ανεβάζοντας την ένταση κατακόρυφα και ιδιαίτερα σε ότι αφορά τον έρωτα, καθώς βγαίνουν στην επιφάνεια ανασφάλειες και φόβοι που μπορεί να εκδηλωθούν με νευρικότητα και να υπάρξουν συγκρουσιακές καταστάσεις.

Το βράδυ η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή στον Λέοντα που αποσυντονίζει τη σκέψη και δημιουργεί σύγχυση σε ότι θέλουμε να εκφράσουμε. Καλύτερα λοιπόν να μην επιδιώξουμε σημαντικές συζητήσεις που μπορεί να δυναμιτίσουν το κλίμα στην προσωπική μας ζωή. Ας ζήσουμε όμορφες στιγμές με το ταίρι ή την οικογένεια και ας αφήσουμε ότι μπορεί να μας ανησυχεί και να μας προβληματίσει στην άκρη για να συζητηθεί κάποια άλλη στιγμή.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

Κριός

21/3-20/4

Ταύρος

21/4-20/5

Δίδυμοι

21/5-21/6

Καρκίνος

22/6-22/7

Λέων

23/7-23/8

Παρθένος

24/8-22/9

Ζυγός

23/9-22/10

Σκορπιός

23/10-22/11

Τοξότης

23/11-21/12

Αιγόκερως

22/12-19/1

Υδροχόος

20/1-19/2

Ιχθείς
20/2-20/3
aetos-grevena
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ