2019-07-11 07:59:38
Φωτογραφία για Έκτακτη κυβερνητική σύσκεψη στη Θεσσαλονίκη
Έκτακτη κυβερνητική σύσκεψη πραγματοποιείται το πρωί της Πέμπτης, στη Θεσσαλονίκη, με τη συμμετοχή της Περιφέρειας. Στο τραπέζι ο απολογισμός της κακοκαιρίας που έπληξε το βράδυ της Τετάρτης την ευρύτερη περιοχή της Χαλκιδικής, αφήνοντας πίσω της έξι νεκρούς και δεκάδες τραυματίες.

Η περιοχή κηρύχτηκε άμεσα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ενώ η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας από την πρώτη στιγμή έθεσαν σε συναγερμό όλες τις υπηρεσίες.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους συναρμόδιους Υπουργούς. Μάλιστα, έδωσε εντολή προκειμένου κυβερνητικό κλιμάκιο να μεταβεί το ταχύτερο στην περιοχή. Στο κλιμάκιο μεταξύ άλλων συμμετέχουν ο Υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, ο Υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης Θόδωρος Καράογλου, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής. Στην περιοχή ήδη μεταβαίνει και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοιδης.

Άτυπα στο συντονισμό μετέχει και ο κ. Νίκος Χαρδαλιάς ο οποίος θα αναλάβει τη Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας. Βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Νίκο Ιωάννου και το Γενικό Διευθυντή Πολιτικής Προστασίας κ. Χαράλαμπο Στεργιάδη.

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ