2019-07-11 12:35:51
Φωτογραφία για Άρχισε τα τηλεφωνήματα ο νέος Υπουργός
Συντάκτης: Βασιλική Αγγουρίδη - Virus

Συναντήσεις και διερευνητικά τηλεφωνήματα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, η πρώτη ημέρα του Βασίλη Κικίλια στην Αριστοτέλους.

Συνεχή ραντεβού έχει από το πρωί ο νέος Υπουργός Υγείας, ο οποίος μετά το Υπουργικό Συμβούλιο και με το φάκελο των προτεραιοτήτων του Υπουργείου ανά χείρας συναντά στελέχη της Υγείας και διερευνά τις επιλογές του για τις θέσεις κλειδιά. Μεταξύ άλλων, ο κ. Κικίλιας συνάντησε νωρίτερα τον Πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ (επίσης συνονόματο του) Βασίλη Πλαγιανάκο προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση του Οργανισμού και τα ανοικτά μέτωπα.

Τη σκυτάλη πήραν οι Γενικοί Γραμματείς του Υπουργείου. Οι κ.κ. Γιαννόπουλος και Μπασκόζος αναμένεται να υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους, όπως άλλωστε έκανε και ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας, υπεύθυνος για την ΠΦΥ, Στ. Βαρδαρός. Αν και βέβαια, ο κ. Βαρδαρός αποφάσισε να μην κοινοποιήσει την παραίτηση του μέσω της επίσημης οδού, του γραφείου τύπου του Υπουργείου, αλλά μέσω λογαριασμού συνεργάτη του.


Διαβάστε επίσης: Παραιτήθηκε ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας

Πάντως, μέχρι στιγμής, η νέα ηγεσία της Αριστοτέλους δεν έχει κάνει γνωστές τις προθέσεις της για τους εκλεχτούς της για τις βασικές θέσεις. Ωστόσο, σήμερα ο κ. Κικίλιας έκανε αρκετά διερευνητικά τηλεφωνήματα σε πρόσωπα ανά την Ελλάδα, που πιθανόν να αναλάβουν τις θέσεις διοικητών στο ΕΣΥ, ώστε να μάθει αν ενδιαφέρονται, αν και πότε μπορεί να είναι διαθέσιμοι.

Η πρώτη συνάντηση της ημέρας

Ωστόσο, η πρώτη συνάντηση του νέου Υπουργού Υγείας στο γραφείο του στην οδό Αριστοτέλους ήταν λιγότερο αναμενόμενη. Σύμφωνα με την ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό, ο Β. Κικίλιας συναντήθηκε με την κ. Αγγελική, μια από τις γυναίκες που εργάζονται στην καθαριότητα του Υπουργείου. Τα χαμόγελα στο φωτογραφικό ενσταντανέ είναι πλατιά.
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ