2019-07-11 16:45:06
Φωτογραφία για Τηλεοπτική επιστροφή...
 Ήταν για χρόνια... στην πρώτη γραμμή και με ρόλους που είχαν «γράψει», αλλά εδώ και αρκετά χρόνια απέχει από το τηλεοπτικό τοπίο.

Σύντομα όμως επιστρέφει ξανά μπροστά από τις κάμερες και όπως φαίνεται κι αυτή τη φορά θα κάνει έντονη την παρουσία του καθώς ο ήρωας που θα ενσαρκώσει κρύβει… πολλά μυστικά.

Ο λόγος για τον Ανδρέα Ανδρεόπουλο που ιδιαίτερα με το ρόλο του ως «Τίμος Δράκος» στη σειρά «Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου που πρόβαλε ο ΑΝΤ1 είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία.

Μετά από αρκετά χρόνια απουσίας λοιπόν ετοιμάζεται να επιστρέψει ενσαρκώνοντας έναν βασικό ρόλο στην καινούργια σειρά «8 Λέξεις» που ετοιμάζει η τριάδα των Βάνα Δημητρίου-Ανδρέα Γεωργίου-Κούλλη Νικολάου για τον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με το σενάριο της Βάνας Δημητρίου ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος θα υποδυθεί τον ετεροθαλή αδερφό του ήρωα που θα ενσαρκώσει ο Ανδρέας Γεωργίου και ο οποίος αποφασίζει να επιστρέψει στην Ελλάδα από το εξωτερικό όπου κατοικεί τα τελευταία χρόνια προκαλώντας… ανατροπές!

Βέβαια να θυμίσουμε ότι στη σειρά που θα ξεκινήσει να προβάλει ο ΣΚΑΪ την καινούργια σεζόν πρωταγωνιστούν και οι Πέμυ Ζούνη, Θάλεια Ματίκα, Γιώργος Παρτσαλάκης, Απόστολος Γκλέτσος και πολλοί ακόμα γνωστοί ηθοποιοί…!

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

http://www.tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ