2019-07-11 21:29:57
Φωτογραφία για Bentley
Σε δηλώσεις που έκανε κατά τη διάρκεια του Goodwood Festival of Speed, ο CEO της Bentley,

Adrian Hallmark, κατέστησε σαφές το ότι η εταιρεία βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για να παρουσιάσει το δικό της αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο. Παρά το γεγονός πως σύμφωνα με τις δικές του εκτιμήσεις η εξέλιξη των ηλεκτρικών αυτοκινήτων δεν θα είναι επαρκής για να καλύψει τις ανάγκες των πελατών της Bentley τουλάχιστον μέχρι το 2025, η εταιρεία ετοιμάζει τη δική της αμιγώς ηλεκτρική πρόταση.

Οι έρευνες που έχει κάνει η εταιρεία, δείχνουν ιδιαίτερα υψηλό ποσοστό αποδοχής των ηλεκτρικών αυτοκινήτων από τους πελάτες της. Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η παρατήρηση πως το 30% των ερωτηθέντων για ένα νέο πρωτότυπο, δήλωσε πως θα είχε ακόμα περισσότερο θετική διάθεση στην προοπτική της αγοράς του, αν ήταν αμιγώς ηλεκτροκίνητο. «Θέλουμε πάρα πολύ να παρουσιάσουμε και μάλιστα σύντομα, μια ηλεκτρική Bentley.

Τα δεδομένα όμως της τεχνολογίας γύρω από τα ηλεκτροκίνητα σήμερα, δεν θα ικανοποιήσουν τους πελάτες μας που έχουν συγκεκριμένες απαιτήσεις από τα δικά μας προϊόντα» είπε ο Hallmark κατά τη διάρκεια συνέντευξής του. «Τα πάντα θα αλλάξουν όταν ο χρόνος φόρτισης των μπαταριών, μειωθεί τόσο που με 20 λεπτά της ώρας φόρτιση, θα μπορεί να διανύσει κανείς πάνω από 480 χιλιόμετρα. Αυτή θα είναι η εξέλιξη που θα αλλάξει τα πάντα γύρω από την αποδοχή των ηλεκτρικών αυτοκινήτων από το κοινό» πρόσθεσε.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ