2019-07-12 19:05:54
Φωτογραφία για Minecraft Earth: Η Microsoft παρουσιάζει κλειστή beta
Η Microsoft ανακοινώνει την κλειστή beta του Minecraft Earth και εκμεταλλεύεται την ευκαιρία να παρουσιάσει λίγο περισσότερο τη λεπτομέρεια του παιχνιδιού AR. 

Καταλαβαίνουμε γρήγορα ότι ο τίτλος  είναι αρκετά παραδοσιακός για παιχνίδι  και ο παίκτης μπορεί να πέσει σε αντικείμενα / χαρακτήρες λίγο-πολύ σπάνια ή να εξερευνήσει ένα περιβάλλον γεμάτο εκπλήξεις και υλικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή. Το βίντεο δείχνει και πάλι μια συνεργατική σειρά κατασκευής πολλών παικτών, που αναμφίβολα θα είναι ένα από τα σημαντικότερα σημεία του παιχνιδιού. Όσον αφορά την κλειστή beta, όλοι οι ενδιαφερόμενοι παίκτες δεν θα μπορούν να συμμετάσχουν και η Microsoft θέλει να βεβαιωθείτε ότι οι διακομιστές θα μπορούν να αντέχουν το φορτίο.

Φυσικά θα πρέπει να έχει καποιος λογαριασμό στη Microsoft ή το Xbox Live για πρόσβαση στη beta. Ο μοναδικός περιορισμός από εκεί είναι να παίξτε τουλάχιστον 1 ημέρα από τις 7 την εβδομάδα διαφορετικά η πρόσβαση στη beta θα καταργηθεί. Το Minecraft Earth θα κυκλοφορήσει φέτος στο iOS και λίγο αργότερα στο Android. Για να προσπαθήσετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο beta, απλώς κάντε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο .
argonaytis-iphone
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ