2012-03-13 21:05:14
Φωτογραφία για Να ποιοι θα σφυρίξουν στους τελικούς!
Ο σκύλος συνήθως αποκαλύπτει, τώρα αποφάσισε να προβλέψει. Βάσει στοιχείων, ενδείξεων και πληροφοριών που ακούει στην πιάτσα του μπάσκετ, μετά και όσα ακολούθησαν τον τελικό του Κυπέλλου.

Λοιπόν, τα πράγματα έχουν γίνει πολύ περίεργα και έτσι όπως πάει, οι περισσότεροι Έλληνες διαιτητές δεν θα θέλουν να σφυρίξουν στους τελικούς των πλέι οφ. Οι διεθνείς είναι ενοχλημένοι από τη στοχοποίηση που δέχονται από πλευράς Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, φοβούνται από το κλίμα τρομοκρατίας, που πλέον παραπέμπει σε ποδόσφαιρο.

Οι διεθνείς, που ως επί το πλείστον παίζουν στην Ευρωλίγκα, δεν επιθυμούν να βάλουν το κεφάλι τους στον ντορβά, γι΄ αυτό και απαιτούν τη συμπαράσταση των αρμόδιων φορέων. Η κατάσταση έχει ξεφύγει, οι διαμαρτυρίες είναι συνεχόμενες και όσο πλησιάζει η ώρα της κρίσης, οι αιώνιοι κάνουν διαφορετικό παιχνίδι.

Και εδώ μπαίνει η πρόβλεψη: οι τελικοί των πλέι οφ θα γίνουν με ξένους διαιτητές. Ήδη Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν βάλει στο στόχαστρο πέντε διεθνείς (Αναστόπουλο, Σχινά και Τανατζή ο Ολυμπιακός, Χριστοδούλου και Γκόντα ο Παναθηναϊκός). Και πάει λέγοντας.

Σε λίγο όλοι θα είναι ανεπιθύμητοι. Ποιοι θα σφυρίξουν σε μια τόσο μεγάλη σειρά; Μια είναι η λύση. Οι ξένοι. Οι διαιτητές Ευρωλίγκα. Μην εκπλαγείτε όταν ακούσετε αυτή την είδηση. Εδώ είμαστε και περιμένουμε. Αλλιώς; Δεν θα γίνουν καθόλου τελικοί!
www.sportdog.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ