2019-07-14 15:37:28
Φωτογραφία για Τώρα jailbreak και στο iOS 12.3 διατίθεται με το Chimera!!!
Μικρή έκπληξη σήμερα το πρωί αφού το jailbreak στο iOS 12.3 είναι διαθέσιμο σε iPhone, iPad και iPod touch χάρη στο εργαλείο του Chimera . Προσέξτε, ωστόσο, επειδή δεν υποστηρίζονται όλες οι εκδόσεις. 

Η ομάδα της Electra, η οποία ασχολείται με το jailbreak, εξηγεί ότι μόνο ορισμένες beta εκδόσεις του iOS 12.3 (με εξαίρεση το beta 6) είναι κατάλληλες για το jailbreak. Είναι δύσκολο να γνωρίζουμε ποιες εκδόσεις beta είναι ακριβώς επειδή η ομάδα της Electra δεν δίνει λεπτομέρειες, καθώς δεν καθορίζει συμβατές συσκευές για το iOS 12.3. Ωστόσο, είναι πιθανό να είναι το iPhone, το iPad και το iPod touch με τους επεξεργαστές A7 (X), A8 (X) και A9 (X), όπως για το iOS 12.2 (επειδή η ευπάθεια εκμετάλλευσης είναι ίδια). Για το iPhone, αυτό σημαίνει υποστήριξη για iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone SE, iPhone 6S και iPhone 6S Plus.

Ελπίζουμε ότι η ομάδα της Electra θα είναι λίγο πιο σαφής σύντομα για τη συμβατότητα. Εν τω μεταξύ, εάν διαθέτετε το iOS 12.3 beta 1, 2, 3, 4 ή 5 και θέλετε να ελέγξετε το jailbreak, αφου δεν έχετε να χάσετε κάτι και μπορείτε να εγκαταστήσετε την ενημερωμένη έκδοση του Chimera με τη σφραγίδα 1.2.3. όπου διατίθεται στο Chimera.sh .


Από τον υπολογιστή σας, μεταβείτε σε αυτόν τον σύνδεσμο και κάντε κλικ στο "Λήψη του Chimera iOS 12 -12.2"

Κάντε λήψη του Cydia Impactor στον υπολογιστή σας: MacOS , Windows , Linux (32 bit) , Linux (64 bit)

Συνδέστε το iPhone, το iPad ή το iPod touch με το καλώδιο USB στον υπολογιστή σας, ανοίξτε το Cydia Impactor και σύρετε το αρχείο IPA που είχε προηγουμένως ληφθεί στο Cydia Impactor

Εισαγάγετε το Apple ID και τον κωδικό πρόσβασής σας. Αυτά τα δεδομένα θα σταλούν στους διακομιστές της Apple, όπου θα δημιουργήσει ένα πιστοποιητικό για την εξουσιοδότηση της εγκατάστασης

Μόλις εγκατασταθεί το αρχείο IPA, πάρτε τη συσκευή σας και μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Διαχείριση Προφίλ, κάντε κλικ στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και, στη συνέχεια, στο "Trust"

Βάλτε το iPhone σας σε λειτουργία αεροπλάνου, ανοίξτε την εφαρμογή Chimera που εμφανίστηκε στην αρχική οθόνη της συσκευής σας, κάντε κλικ στο κουμπί "Jailbreak" και θα σας οδηγήσει στα επόμενα βήματα.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ