2019-07-14 17:48:07
Φωτογραφία για Εορτασμός Αγίου Παϊσίου στη Διεύθυνση καυσίμων Ναυστάθμου Σαλαμίνας
Με Εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε για πρώτη φορά ο εορτασμός της μνήμης του Οσίου Παϊσίου στον νεόδμητο ΝΑΌ Του στην Διεύθυνση Καυσίμων στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας (Περιοχή ΝΑΤΟ).

Την παραμονή της εορτής Πέμπτη 11 Ιουλίου τελέστηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στον οποίο συμμετείχε ο Διοικητής Διοικητικής Μερίμνης Ναυτικού ο Υπαρχηγός Στόλου Αξιωματικοί, Υπαξιωματικοί, Ναύτες, πολιτικό προσωπικό του Ναυστάθμου καθώς και πολλοί προσκυνητές κάτοικοι της Νήσου Σαλαμίνας.

Την επομένη ημέρα 12 του μηνός τελέστηκε ο όρθρος και η πανηγυρική  Θεία Λειτουργία στην οποία συμμετείχε ο Διοικητής του Ναυστάθμου και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος  Σαλαμίνας.

Στο κύρηγμά του ο Στρατιωτικός Ιερέας του Ναυστάθμου Αρχιμ. Αλέξιος Ιστρατόγλου Ανχης (ΣΙ) αναφέρθηκε τόσο στη ζωή και την προσφορά του Οσίου Παϊσίου στον κόσμο όσο και στο ιστορικό της ανεγέρσεως του Ιερού Ναού, ευχαριστώντας όλους όσους συνέβαλαν και βοήθησαν στο να γίνει πραγματικότητα η επιθυμία των υπηρετούντων στο χώρο αυτό. Ο Ναός κτίστηκε κάτω από την καθοδήγηση του Ιερέως αλλά και με την συνδρομή στελεχών του ΠΝ και απλών πολιτών ύστερα και από την έγκριση του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, αποδεικνύοντας έτσι το ενδιαφέρον και την αγάπη τους στον Άγιο Παΐσιο αλλά και γενικότερα στην Εκκλησία μας διατρανώνοντας την εμμονή και την προσήλωση τους στις αξίες στους θεσμούς και στην πίστη του τόπου αυτού , που παραμένει αναλλοίωτη και σταθερή μέσα στο χρόνο.
kranosgr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ