2019-07-16 18:59:33
Φωτογραφία για Ενα εκπληκτικό ντοκιμαντέρ - ύμνος για τη ΒΟΝΙΤΣΑ από το τηλεοπτικό σταθμό Action 24
           ΔΕΙΤΕ ένα εκπληκτικό ντοκιμαντέρ-ύμνος για τη Βόνιτσα απο την εκπομπή του Βασίλη Αδαμίδη «Ταξιδεύοντας με την Κουζίνα» το οποίο έχει γυριστεί στη ΒΟΝΙΤΣΑ και στο ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ.... ΒΙΝΤΕΟ.       ...................................

      Ο Παρουσιαστής της εκπομπής Βασίλης Αδαμίδης σημειώνει: 

      -Πόσοι έχετε ακούσει για το πανέμορφο γραφικό νησάκι της Κουκουμίτσας? Πόσοι έχετε ακούσει για το καλύτερα διατηρημένο εμβληματικό της Κάστρο?

   -Πόσοι έχετε ακούσει για τις Ιαματικές πηγές Κορπή? Για το Μοναστήρι του Αγίου Δημητρίου? Τις περίφημες Γαρίδες του Αμβρακικού? Τα στενά λιθόστρωτα σοκάκια, τους φιλοξενους ανθρώπους και την νησιώτικη ατμόσφαιρα?

     Σωστά καταλάβατε, όλα αυτά συμβαίνουν στην νότια πλευρά του Αμβρακικού, στην σαγηνευτικη Βόνιτσα….

         Όλα τα παραπάνω βεβαίως για εμάς ήταν σημεία αναφοράς και σε αυτά επικεντρωθήκαμε… Ωστόσο σίγουρα δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την Γαστρονομία αλλά και τους παραδοσιακούς χορούς….


       -Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδιά της Λέσχης Αρχιμαγείρων δυτικής Ελλάδος και Ηπείρου και ιδιαιτερως την Κα Μαρία Παπαβασιλείου και Βάσω Σιδερά πρόεδρο και αντιπρόεδρο αντίστοιχα και για τις συνταγές αλλά και την βοήθεια τους στα γυρίσματα.

  -Τον Πατέρα Χρήστο Βέττα για την φιλοξενία στην Ιερά Μονή του Αγίου Δημητρίου    -Τον αντιπρόεδρο της Αμφικτιονίας Ακαρνάνων Κο Ντίνο Στυλιανό για τις ιστορικές αναφορές και την ξενάγηση στο Κάστρο.

       -Τέλος ευχαριστούμε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βόνιτσας "η Θεοτόκος" και ιδιαίτερα τους Χοροδιδάσκαλους Ζαρκαδούλα Χριστίνα και Μπίτση Βασίλειο.

         Χορεψαν Μπίτσης Βασίλης, Μπουρσινός Δημήτρης, Μάιδας Γιώργος, Νταλταγιάννης Φίλιππος, Μπίντζος Περικλής, Καψοκώστας Αλέξανδρος ,Παπαμάρκου Νίκη, Νταλταγιάννη Γεωργία, Κούρτη Λία, Ζαρκαδούλα Χριστίνα, Θεοδώρου Μαρία, Ταράτσαλου Βάγια, Τσαΐκου Πηνελόπη, Κολοφωτιά Ντίνα, Χάχαλου Πάολα, Ζανίκα Δήμητρα.

▪Παραγωγή- Σκηνοθεσία-Παρουσίαση- Αδαμίδης Βασίλης 

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ....

          
ximeronews
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ