2019-07-16 21:05:27
Φωτογραφία για Το macOS Catalina beta 4 το είναι iOS 12.4 beta 7 και watchOS 5.3 beta 6 διαθέσιμο
Η Apple μόλις κυκλοφόρησε τις νέες beta για λήψη. Και όχι δεν υπάρχει ακόμα μια νέα έκδοση για iOS 13, τουλάχιστον για τώρα.

Για τα Mac, η Apple διανέμει την τέταρτη beta του macOS Catalina, με τον αριθμό κατασκευής 19A512f. Φτάνει δύο εβδομάδες μετά την προηγούμενη έκδοση και οι καινοτομίες της δεν είναι ακόμη γνωστές. Θα χρειαστεί να το εγκαταστήσετε για να τα ανακαλύψετε.

Στο iPhone, το iPad και το iPod touch, η Apple κάνει διαθέσιμη την έβδομη έκδοση beta του iOS 12.4, με τον αριθμό κατασκευής 16G5077a. Ενώ δεν φέρνει καμία καινοτομία, πέρα από την υποστήριξη της Apple Card και μικρές διορθώσεις. Θα είναι πιθανώς η τελική έκδοση του iOS 12, η ​​οποία μπορεί να κυκλοφορήσει η Apple για να διορθώσει όλα τα σφάλματα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτές οι betas 7 έρχεται μόλις λίγες μέρες μετά την beta 6, που δημοσιεύθηκε πριν από μία εβδομάδα. Η τελική έκδοση δεν είναι πολύ μακριά σε αυτό το σημείο.

Τέλος, υπάρχει η έκτη beta του watchOS 5.3 για το Apple Watch. Ο αριθμός κατασκευής είναι 16U5569a. Και πάλι, οι καινοτομίες σε σύγκριση με την προηγούμενη beta δεν είναι γνωστές.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ