2019-07-17 09:32:47
Φωτογραφία για Καμία ανησυχία για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων. Τι ισχύει για τα αναδρομικά
Του Ηλία Προύφα

Καμία ανησυχία για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, σχετικά με τα αναδρομικά, τα οποία δεν συνυπολογίζονται στο εισόδημα του φορολογικού έτους 2018.

Αυτό διαβεβαιώνουν κύκλοι του Υπουργείου Άμυνας στο kranosgr, μετά τις επιστολές γονέων - στελεχών, για την εγγραφή τέκνων στους βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, αναφορικά με τα εισοδηματικά κριτήρια που αφορούν στην υποβολή αιτήσεων, από το στρατιωτικό προσωπικό, για την παροχή θέσεων σε βρεφονηπιακούς σταθμούς και παιδικούς σταθμούς νηπίων προσχολικής ηλικίας  γνωρίζεται ότι σύμφωνα με το άρθρο 47 του νόμου 4609/2019 (ΦΕΚ Τεύχος Α’ 67/03.05.2019), τα εφάπαξ χρηματικά ποσά που καταβλήθηκαν στους δικαιούχους των άρθρων 10 έως 15 του ν. 4575/2018 (Α’ 192), δεν συνυπολογίζονται στο εισόδημα του φορολογικού έτους 2018, εφόσον το ύψος του αποτελεί κριτήριο για τη χορήγηση ή την εφαρμογή των, πάσης φύσεως κοινωνικών επιδομάτων, παροχών ή οικονομικών ενισχύσεων καθώς και την εφαρμογή λοιπών προγραμμάτων και δράσεων κοινωνικής ή προνοιακής πολιτικής από τους φορείς του δημόσιου τομέα.

Συνεπώς, τα εφάπαξ ποσά που έλαβε αναδρομικά το στρατιωτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, δεν συνυπολογίζονται στα εισοδηματικά κριτήρια για την υποβολή αιτήσεων και παροχή αντίστοιχων θέσεων σε βρεφονηπιακούς σταθμούς και παιδικούς σταθμούς νηπίων προσχολικής ηλικίας .
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ