2019-07-19 20:07:10
Φωτογραφία για Κάνετε τα εικονίδια των εφαρμογών να φαίνονται όπως στο watchOS
O προγραμματιστής του HomeList tweak έχει δημιουργήσει ένα άλλο tweak, το οποίο φέρνει επίσης to watchOS στην αρχική οθόνη σε συσκευές iOS. Αυτή τη φορά το tweak ονομάζεται Honey, και αντί της προβολής λίστας φέρνει το κυψελοειδές στυλ στα εικονίδια, στο iPhone. 

Ενώ το Honey Tweak μοιάζει με το στυλ της αρχικής οθόνης του watchOS, προσφέρει επίσης κάποιες προσαρμογές που επιτρέπουν στους χρήστες να αποκτήσουν μοναδική εμφάνιση στην αρχική τους οθόνη. Από τις ρυθμίσεις, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ 2 διαφορετικών στυλ σχήματος εικονιδίων, καθώς και 3 διαφορετικά στυλ θόλωσης του φόντου. Το πρώτο στυλ εικονιδίων προσφέρει το σχέδιο που μοιάζει με τα εικονίδια του iOS ενώ η δεύτερη επιλογή κάνει τα εικονίδια κυκλικά, όπως τα εικονίδια του Apple Watch.

Το Honey διαθέτει επίσης τις ομαλές κινήσεις εικονιδίων που εμφανίζονται κατά την κύλιση στην αρχική οθόνη, με τα εικονίδια να αλλάζουν μέγεθος ανάλογα με τη θέση τους στην οθόνη.

Το tweak αφαιρεί την μπάρα των εικονιδίων στο iOS στο κάτω μέρος της οθόνης για μια πιο καθαρή αρχική οθόνη, ωστόσο μπορείτε να την πάρετε πίσω αν θέλετε, αλλάζοντας μια ρύθμιση.

Άλλα χαρακτηριστικά του Honey περιλαμβάνουν απτική ανατροφοδότηση, υποστήριξη θέματος, συμβατότητα με εικονίδια ετικέτας εικονιδίων και widgets XenHTML.

Μπορείτε να κατεβάσετε το τσίμπημα Honey για $ 2.99. Διατίθεται στο Dynastic Repo και υποστηρίζει συσκευές iOS 11 και iOS 12.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ