2019-07-21 09:43:18
Φωτογραφία για Συνεργασία ΥΠΕΘΑ με ΑΓΕΣ ''σώζουν'' το ΚΑΑΥ Ν. Φώκαιας
Του Ηλία Προύφα

Το φονικό μπουρίνι που χτύπησε πριν λίγες ημέρες τη Χαλκιδική, δεν άφησε ανεπηρέαστο το ΚΑΑΥ της Νέας Φώκαιας, όπου στεγάζονται και οι παιδικές κατασκηνώσεις του Στρατού Ξηράς. (Διαβάστε ΕΔΩ)

Κορμοί δέντρων ξεριζώθηκαν από τη μανία του αέρα, πέφτοντας πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και οικήματα παραθεριστών, χωρίς ευτυχώς να θρηνήσουμε θύματα.

Σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε η ψυχραιμία και η άρτια εκπαίδευση του προσωπικού, που έχει επιλεγεί να προσέχει και να φροντίζει τα παιδιά των στελεχών.

Από την πρώτη στιγμή η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, σε συνεργασία με τον Αρχηγό ΓΕΣ, Αντιστράτηγο Γεώργιο Καμπά, έθεσαν ως πρώτη προτεραιότητα την επαναλειτουργία του ''χακί'' θερέτρου και της παιδικής κατασκήνωσης. 

Ήδη όπως πληροφορούμαστε στο kranosgr, έχει εξασφαλιστεί κονδύλιο ύψους 120.000 ευρώ, για την άμεση αποκατάσταση των ζημιών. 

Τα συνεργεία και οι μπουλντόζες έχουν πιάσει δουλειά και τα πρώτα αποτελέσματα έχουν φανεί. 

Η παιδική κατασκήνωση αποκαταστάθηκε πλήρως και συνεχίζονται οι εργασίες στο ΚΑΑΥ.

Ήδη ο ΑΓΕΣ Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, έχει στείλει τους υφισταμένους του Διοικητές σχηματισμών για έλεγχο, ενώ τις επόμενες ημέρες και ο ίδιος θα επισκεφθεί την πληγείσα περιοχή.
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ