2019-07-22 13:29:11
Φωτογραφία για Κληρώθηκαν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού για τα προκριματικά του Champions League
Τον αντίπαλό του στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League έμαθε ο ΠΑΟΚ, στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της UEFA στη Νιόν.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας γνώριζαν ότι οι ομάδες με τις οποίες θα μπορούσε να αντιμετωπίσει ήταν ο Άγιαξ, ή οι νικητές των ζευγαριών Σέλτικ ή Νόμε Κάλιου, Κοπεγχάγη ή ΤΝS, Ντιναμό Ζάγκρεμπ ή Σαμπουρταλο, ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ ή Ρόζενμποργκ και ΑΠΟΕΛ ή Σουντέσκα.

Τελικά, η κλήρωση έφερε στον δρόμο του «δικεφάλου» ο Άγιαξ.

Οι αγώνες για τη συγκεκριμένη φάση του Champions League είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν στις 7-8 Αυγούστου το πρώτο ματς και 14 του μήνα η ρεβάνς.

Την αντίπαλό του στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League έμαθε ο Ολυμπιακός, στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της UEFA στη Νιόν.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τέσσερις ομάδες με τις οποίες θα μπορούσαν να κληρωθούν, οι οποίες ήταν η Κλαμπ Μπριζ, η Κράσνονταρ, η Μπασακσεχίρ

και η ΛΑΣΚ Λίντσερ.

Τελικά, από την κλήρωση προέκυψε ότι σε περίπτωση που οι Πειραιώτες περάσουν το εμπόδιο της Βικτόρια Πλζεν, τότε θα βρουν στον δρόμο τους την Μπασακσχεχίρ.

Οι αγώνες για τη συγκεκριμένη φάση του Champions League είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν στις 7-8 Αυγούστου το πρώτο ματς και 14 του μήνα η ρεβάνς.

Υπενθυμίζεται ότι, ο Ολυμπιακός θα μπει και στην κληρωτίδα για τον γ' προκριματικό γύρο του Europa League.
greece-salonikia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ