2019-07-22 22:00:40
Φωτογραφία για Basket League: Με Χολαργό, Κύμη και «ομάδα Χ» η κλήρωση!
Παρά την αγορά των ΑΦΜ τους από Κολοσσό Ρόδου και Λαύριο, ο Χολαργός και η Κύμη θα πάρουν κανονικά μέρος στην κλήρωση της Τρίτης (23/7, 19.00).

Ο Χολαργός και η Κύμη θα συμπεριληφθούν κανονικά στην κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Basket League που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (23/7) στις 19.00 στο ξενοδοχείο «Hilton».

Παρότι ο Κολοσσός Ρόδου και το Λαύριο έχουν αγοράσει τα ΑΦΜ των συγκεκριμένων ομάδων και θα αγωνιστούν στο νέο πρωτάθλημα, εντούτοις για τυπικούς λόγους ο Χολαργός και η Κύμη θα είναι οι δύο ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα της Τρίτης.

Όσο για την «ομάδα Χ» που θα πάρει τη θέση του Ολυμπιακού, παραμένει άγνωστο ποια θα είναι αυτή. Η Καρδίτσα έχει μεν δεχθεί πρόταση από την ΕΟΚ, ωστόσο θεωρείται δύσκολο να την κάνει αποδεκτή.

Όπερ σημαίνει ότι η ειδική πενταμελής επιτροπή θα «τρέξει» τις διαδικασίες, για να ξεκαθαρίσει πού θα δοθεί η wild card της ομάδας που θα συμπληρώσει το ταμπλό του νέου πρωταθλήματος.


Η ανακοίνωση της Καρδίτσας για την πρόσκληση που δέχθηκε από την ΕΟΚ αναφέρει:

«Ο σύλλογός μας, δέχτηκε σήμερα πρόσκληση από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης να συμμετάσχει στην Α1 Εθνική!!!

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη επιβράβευση της προσπάθειας του Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ και της Καρδίτσας, που καλείται να βρεθεί για πρώτη φορά στο υψηλότερο επίπεδο που έχει βρεθεί ομάδα της πόλης μας.

Ακόμη μεγαλύτερη όμως, είναι η πρόκληση της συμμετοχής σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Ένα όνειρο, που μπορεί να γίνει πραγματικότητα, μόνο κάτω από πολύ συγκεκριμένες προϋποθέσεις και με τη συστράτευση όλων των δυνάμεων της πόλης.

Με δεδομένες τις ασφυκτικές προθεσμίες, αύριο Τρίτη στις 8.30 μ.μ. καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας και τους φορείς της περιοχής μας, σε ανοικτή συγκέντρωση στο ξενοδοχείο "Κιέριον".

Η παρουσία όλων όσων αγαπούν τον Α.Σ.Κ. και τον αθλητισμό της Καρδίτσας, είναι αυτονόητη».
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ