2019-07-23 21:37:55
Φωτογραφία για ΕΠΟΠ Επιλοχίας Δημήτριος Χατζής: ''Ο Ήρωας της ημέρας!''
Του Ηλία Προύφα

Ο Επαγγελματίας Οπλίτης της 32 Ταξιαρχίας Πεζοναυτών, Δημήτριος Χατζής, είναι το στέλεχος του Στρατού Ξηράς, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ο Ήρωας της ημέρας, αφού είναι αυτός που σήμερα στον Πλαταμώνα, βρήκε 5χρονο παιδί που είχε χαθεί.

Όπως ήδη δημοσιεύσαμε στο kranosgr, σε παρακείμενη καφετέρια του ΚΑΑΥ Πλαταμώνα, παιδάκι λουόμενων, ξέφυγε της προσοχής των γονέων του και άρχισε να περιπλανιέται στην κοσμοπολίτικη παραλία, η οποία εκείνη την ώρα ήταν γεμάτη από Έλληνες και αλλοδαπούς παραθεριστές.

Μόλις έγινε αντιληπτή η απουσία του, σήμανε στην κυριολεξία συναγερμός, από γονείς και θαμώνες της καφετέριας, οι οποίοι άρχισαν να ψάχνουν στην παραλία.

Στις έρευνες συμμετείχαν στελέχη και οπλίτες του ΚΑΑΥ Πλαταμώνα, το οποίο έχει συνεισφέρει όλα αυτά τα χρόνια πάρα πολλά, τόσο στον τομέα διάσωσης λουόμενων από πνιγμό, όσο και σε εξαφανίσεις προσώπων. (Παρόμοιο περιστατικό είχε σημειωθεί και πριν δύο χρόνια)


Από τους πρώτους που ανέλαβε δράση, ήταν και Πεζοναύτης  Επαγγελματίας Οπλίτης, Δημήτρης Χατζής, ο οποίος αν και δεν έχει εμπλοκή με την παραλία λόγω πόστου, συμμετείχε ενεργά στις έρευνες.

Μετά από μία ώρα περίπου και σε μακρινή απόσταση από το σημείο της καφετέριας, ο Δημήτρης Χατζής, βρήκε το 5χρονο παιδάκι, το οποίο παρέδωσε σώο και αβλαβή στους γονείς του, βάζοντας τέλος στην αγωνία τους.

Αυτά είναι τα στελέχη του ΣΞ. 

Συγχαρητήρια στον ΕΠΟΠ Επιλοχία, Δημήτρη Χατζή. 

Δικαιωματικά του αξίζει ο τίτλος ''Ο Ήρωας της ημέρας!''
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ