2019-07-24 10:15:57
Φωτογραφία για Αλέξανδρος Ζαχαριάς: Νεκρός από τροχαίο δυστύχημα
Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης, επί της Λεωφόρου Τραπεζούντος 63, στον Αγ. Στέφανο. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο 23χρονος Αλέξανδρος, γιος του ιδιοκτήτη της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων παιχνιδιών, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου μάρκας VW Golf που οδηγούσε, όταν επιχείρησε να προσπεράσει προπορευόμενο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να προσκρούσει με σφοδρότητα σε δέντρο. Από την άμορφη μάζα των λαμαρίνων ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και διακομίσθηκε στο ΚΑΤ, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η Αστυνομία διενεργεί έρευνες για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος, σε έναν δρόμο, που αποτελεί για τους κατοίκους "καρμανιόλα", καθώς πολύ συχνά, παρότι προφανώς απαγορεύεται λόγω του ότι έχει μία λωρίδα ανά κατεύθυνση και διπλή διαχωριστική γραμμή στη μέση,  οι οδηγοί αναπτύσσουν μεγάλη ταχύτητα.

Οι αστυνομικοί αναμένεται να πάρουν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες και κυρίως από τη γυναίκα που προπορευόταν, ενώ θα διοριστεί και πραγματογνώμονας που θα αναλάβει να διαλευκάνει την υπόθεση.

Στο μικροσκόπιο μπαίνει και το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 23χρονος, ενώ θα εξεταστεί και το εάν φορούσε ή όχι ζώνη ασφαλείας. Σύμφωνα πάντως με τα πρώτα στοιχεία, κινείτο με μεγάλη ταχύτητα, κάτι το οποίο αναμένεται να διαπιστωθεί και από την αξιοποίηση βίντεο από κάμερες, που υπάρχουν στο σημείο.

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ