2019-07-25 12:33:19
Φωτογραφία για Οι ευχαριστίες ενός Αρχιλοχία που έχασε το 2,5 ετών αγοράκι του σε Στεφανή, Καμπά και Κασαγιάννη
Αγαπητοί μου φίλοι και φίλες. 

20 Ιουνίου 2019 μια ημερομηνία που δεν πρόκειται να ξεχάσουμε ποτέ η γυναίκα μου και εγώ διότι η μοίρα θέλησε να μας παίξει ένα σκληρό και άσχημο παιχνίδι. Ενα παιχνίδι στο οποίο ο άνθρωπος δεν μπορεί να επέμβει,διότι μια υπέρτατη δύναμη κανονίζει και ρυθμίζει τις ζωές και την τύχη όλων μας. Ο καλός Θεουλης αποφάσισε να πάρει στην αγκαλιά του τον μικρό μας Φίλιππακο μόλις 2,5 ετών. Ο πόνος βαρύς και δυσβάσταχτος για όλους μας, που όμως είμαστε υποχρεωμένοι να βρούμε την δύναμη και το κουράγιο για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε στη ζωή. 

   Ο Ελληνικός Στρατός μπορεί να είναι σκληρός, απαιτητικός ορισμένες φορές δεν παύει όμως να είναι ανθρώπινος , με μεγάλη κοινωνική προσφορά και βοήθεια απέναντι στα προβλήματα του προσωπικού του. Θελω λοιπόν και εγώ να ευχαριστήσω κάποια άτομα δημόσια που από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν δίπλα μας, μας στήριξαν και μας στηρίζουν ακόμη. 


  Τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας κύριο Στεφάνη Αλκιβιάδη που σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μου, μου εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια, δίνοντας μου δύναμη να προχωρήσω και να νικήσω αυτόν τον δυσβάσταχτο πόνο. 

    Τον Αρχηγό του ΓΕΣ Αντιστράτηγο κύριο Καμπά Γεωργιο για το στεφάνι που μας έστειλε και την ψυχολογική υποστήριξη που είχαμε την ημέρα της κηδείας στέλνοντας ψυχολόγο από την Αθήνα στο Αγρίνιο την Λοχαγό κυρία Παλπανου Σοφία η οποία ήταν δίπλα μας καθ όλη τη διάρκεια αυτής της δύσκολης για εμάς ημέρα προσπαθώντας να μας εμψυχώσει και να μας βοηθήσει να σταθούμε όρθιοι. 

   Τον Δκτη της ΜΕΡΥΠ Υποστράτηγο κύριο Κωστιδη Γεωργιο για την πολύτιμη βοήθεια και τα όμορφα λόγια που μας είπε στο γραφείο του στην γυναίκα μου και εμένα. 

   Τον Διευθυντή του ΕΓΑ Ταξίαρχο κύριο Κασαγιάννη Παναγιώτη ο οποίος έκανε και κάνει ότι είναι δυνατόν για να καταλάβει τον πόνο μας και να μας βοηθήσει. 

  Τον Δκτη μου Αντισυνταγματάρχη (ΕΜ) κύριο Σκρινη Δημήτριο ο οποίος από την πρώτη μέρα έως και τώρα είναι δίπλα μας και μας στηρίζει αρκετά. 

  Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλους τους αγαπητούς συνάδελφους μου για την βοήθεια που μας προσέφεραν και μας προσφέρουν ακόμη. 

  Θέλω να σας πω ένα μεγάλο μυστικό. Σε επικοινωνία που είχα με τον Φιλιππάκο μου μου είπε: "Μπαμπά μου δεν θέλω να στεναχωριέστε διότι είμαι καλά εδώ που βρίσκομαι στην μεγάλη αγκαλιά του Θεού. Θα σας παρακολουθώ και θα σας προσέχω συνέχεια. Πολλά φιλάκια στον μεγάλο μου αδερφό Παναγιώτη και στην αξιολάτρευτη Μανούλα μου". 

   Οπότε αδέρφια εύχομαι από καρδιάς υγεία , δύναμη και πίστη στο Θεό. 

       "ΦΙΛΙΠΠΕ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ" 

   Με εκτίμηση ΕΜΘ Αλχιας (ΤΘ) Σπέντζας Γεωργιος. 
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ