2019-07-29 23:06:19
Φωτογραφία για Αυτά που κάνει στα social media και σε ενοχλούν
Αν όμως είστε και οι δύο ενεργοί στα social media (Facebook, Instagram), σίγουρα θα

υπάρχουν πράγματα που εκείνος κάνει (ή δεν κάνει) και εσένα σε στενοχωρούν. 

Η ιδανική λύση είναι να συζητάς πάντοτε αυτό που είναι στο μυαλό σου και να μην κάνεις εικασίες ή βιαστικά συμπεράσματα χωρίς πρώτα να καταλάβεις. 

Σε κάθε περίπτωση, είναι ανθρώπινο να ενοχλείσαι αν έχει κάποιες από τις παρακάτω σοσιαλμιντιακές συμπεριφορές.

Σε αγνοεί όταν βλέπεις ότι είναι online και δεν απαντά στα μηνύματά σου. Μπορεί να είναι στη δουλειά και να είναι απασχολημένος αλλά μπορεί και να μιλάει με άλλες γυναίκες και να θέλει να σε αποφύγει.

Φλερτάρει με γυναίκες απροκάλυπτα κάτω από φωτογραφίες ή στον ‘τοίχο’ του χωρίς να τους βάζει όρια. Το φλερτ στα social media δεν είναι άκακο αν γίνεται όλη την ώρα, όσο και να επιμένει.

Ανεβάζει συνέχεια φωτογραφίες με άλλους αλλά ποτέ με εσένα. Δεν χάνει ευκαιρία για σέλφι με τον κολλητό του, με τη συνάδελφο στο γραφείο ή με ένα γνωστό του στο μπαρ αλλά εσύ δεν υπάρχεις ποτέ σε φωτογραφίες λες και θέλει να δείξει ότι είναι single.


Όταν όλη η λίστα φίλων στο Instagram είναι γεμάτη με άγνωστες, πολύ προκλητικές γυναίκες. Σε ενοχλεί βαθύτατα αλλά κακά τα ψέματα, αυτός είναι ο λόγος ύπαρξης αυτής της εφαρμογής. Να βλέπεις φωτογραφίες.

Είναι ρατσιστής και σεξιστής σε αυτά που ποστάρει. Εδώ που τα λέμε, αν φέρεται έτσι στα social media, έτσι ακριβώς θα είναι και στην πραγματική ζωή. Σκέψου ξανά γιατί είσαι μαζί του και αν είσαι οκ με τις απόψεις του.

Η πρώην του είναι παντού. Δεν λείπει από τα σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες του και πάντα βρίσκουν αφορμή να κάνουν συζήτηση μιλώντας για τη σχέση τους. Εκτός του ότι αυτό σημαίνει κάτι, μιλάμε για έλλειψη στοιχειώδους ευγένειας.

Ανακοινώνει σημαντικά νέα στα social media χωρίς να στα έχει πει. Αν μαθαίνεις για τη γέννηση της ανιψιάς του ή για την προαγωγή του στο Facebook, τότε νιώθεις εξίσου σημαντική με το συμμαθητή του που έχει να δει 20 χρόνια.

Βγάζει τα άπλυτά σας στη φόρα. Του αρέσει να μιλάει με υπαινιγμούς για τη σχέση σας και για τα παράπονα που του κάνεις επειδή απλά το βρίσκει χιουμοριστικό. Καλό είναι να τον ενημερώσεις για το πώς σε κάνει να νιώθεις αυτό.
in.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ