2019-07-31 13:15:48
Φωτογραφία για «The Final Four»: Βιάζονται για να βγει νωρίτερα...
Με σκοπό το καινούργιο talent show τους με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια να βγει στον αέρα στην αρχή της καινούργιας σεζόν ξεκίνησαν ήδη τις οντισιόν.

Το «The Final Four» ξεκινάει… ανάποδα αφού αρχίζει με την επιλογή των 4 φιναλίστ, που θα παλέψουν για να υπερασπιστούν και να κρατήσουν τη θέση τους. Κάθε εβδομάδα λοιπόν θα βρίσκονται απέναντί τους νέοι διαγωνιζόμενοι προσπαθώντας να τους εκθρονίσουν και να πάρουν τη θέση τους σε μία από τις 4 καρέκλες.

Η διαδικασία για την επιλογή των συμμετεχόντων έχει ήδη ξεκινήσει στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη ενώ αναμένονται νέες ημερομηνίες για τις μεγάλες οντισιόν που θα γίνουν στην Κύπρο αλλά και για μια ακόμη που θα γίνει στην Αθήνα.

Ο νικητής που θα αναδεχθεί από «The Final Four» θα κερδίσει ένα συμβόλαιο με μεγάλη δισκογραφική εταιρεία αλλά και 50.000 ευρώ!

Βέβαια δεν είναι τυχαίο που στον ΑΝΤ1… τρέχουν θέλοντας να βρουν τους 4 φιναλίστ και τους άλλους διαγωνιζόμενους ώστε να ξεκινήσουν γυρίσματα και το καινούργιο talent show να βγει στον αέρα πριν από το VOICE του ΣΚΑΪ αλλά και το X FACTOR του OPEN για να κερδίσει στη μάχη της τηλεθέασης…!

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Λαμπρό- Λασπωμένο Ένδυμα.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Λαμπρό- Λασπωμένο Ένδυμα.
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ