2019-08-01 08:24:28
Φωτογραφία για Έχουμε 25 πράγματα που σίγουρα δεν γνώριζες!
Υπάρχουν μερικά παράδοξα γεγονότα, τα οποία συνήθως ξαφνιάζουν ευχάριστα του περισσότερους ανθρώπους που τα μαθαίνουν. Πολλοί από αυτούς τα χρησιμοποιούν κατά την διάρκεια μιας συζήτησης, ξεκινώντας συνήθως με την φράση: “Ξέρατε ότι…”,  ενθουσιάζοντας τους συνομιλητές τους και φυσικά μετατρέποντας μια βαρετή συζήτηση σε ενδιαφέρουσα.

Όσο περίεργο και αν σου ακούγεται, πολλοί άνθρωποι λατρεύουν να μαθαίνουν πράγματα τα οποία προφανώς δεν θα τους χρησιμεύσουν σε τίποτα, ωστόσο νιώθουν μια ικανοποίηση όταν τα μαθαίνουν. Έτσι, την επόμενη φορά που θα σε ρωτήσει κάποιος “πως το ξέρεις αυτό;”, θα πεις ότι αφιέρωσα λίγο χρόνο και κάθισα να το μάθω.

Αν λοιπόν θέλεις να τραβήξεις τα ¨φώτα” πάνω σου στο επόμενο κάλεσμα που θα παρευρεθείς, διάβασε τα παρακάτω διασκεδαστικά γεγονότα:

Αυτόματοι πωλητέςΤα μηχανήματα αυτόματης πώλησης σκοτώνουν 4 φορές περισσότερους ανθρώπους ετησίως από τους καρχαρίες.


Ας σταματήσει κάποιος αυτό το παιδί!Κατά μέσο όρο, ένα τετράχρονο παιδί κάνει 400 ερωτήσεις σε μια ημέρα. Προφανώς αυτός είναι και ο λόγος που εφευρέθηκε η ασπιρίνη!

Οι X-men των θαλασσών

Οι αστερίες έχουν την ικανότητα να αναπλάθουν τα χαμένα τους μέλη (π.χ. βραχίονες) αν κοπούν. Έτσι, αν π.χ. ένας καρχαρίας αποκόψει το βραχίονα ενός αστερία, αυτός θα ξαναφυτρώσει. Ελάχιστοι μπορούν και να γεννήσουν έναν ολόκληρο αστερία από έναν βραχίονα.

Νικήστε τις πιθανότητεςΤα στατιστικά λένε ότι 54 εκατομμύρια άνθρωποι που ζουν τώρα θα πεθάνουν μέσα σε 12 μήνες. Στοίχημα ότι θα είστε πιο προσεκτικοί τώρα!

Πηγή βακτηρίωνΚατά μέσο όρο, κάθε ενήλικας κουβαλάει 1 έως 4 κιλά βακτηρίων στο σώμα του.

Εσείς χάσατε!

Η Google ήταν πρόθυμη να πουληθεί για λιγότερο από 1 εκατομμύριο δολάρια το 1999, σε μια εταιρεία που ονομαζόταν Excite. Η Excite απέρριψε την προσφορά και φυσικά δεν ξανακούσαμε το όνομα της!

Τα μυρμήγκια “κυριαρχούν”Το βάρος όλων των μυρμηγκιών που υπάρχουν στη Γη, είναι μεγαλύτερο από αυτό όλων των ανθρώπων!

Τα πρώτα προφυλακτικάΤα παλαιότερα προφυλακτικά που βρέθηκαν ποτέ ήταν κατασκευασμένα από έντερα ζώων και ψαριών, και χρονολογούνται από τη δεκαετία του 1640.

Ανθρώπινος εγκέφαλος

Ο ανθρώπινος εγκέφαλος θα μπορούσε να εκτελέσει 38 τετράκις εκατομμύρια πράξεις ανά δευτερόλεπτο αν ήταν υπολογιστής. Γιατί μερικοί εξακολουθούμε να είμαστε τόσο “σκράπες” στα μαθηματικά;

Οικογενειακό δέντροΑν είστε Ασιάτες έχετε 1 στις 200 πιθανότητες να έχετε κάποια συγγένεια με τον Τζένγκις Χαν. Ο τύπος δεν καθόταν και πολύ ήσυχος Βροχή… ψαριών!Στην Ονδούρα βρέχει ψάρια στην κυριολεξία.

Το φαινόμενο αυτό επιβεβαιώθηκε από μια ομάδα του National Geographic την δεκαετία του 1970. Μελέτες που διενεργούνται επιχειρούν να ερμηνεύσουν αυτό το τόσο ασυνήθιστο φαινόμενο. Ο ουρανός σκουραίνει, βροντές και αστραπές ακούγονται και στη συνέχεια πέφτει καταρρακτώδης βροχή. Μετά το τέλος της νεροποντής ψάρια ολοζώντανα πέφτουν στο έδαφος. Οι μελέτες δείχνουν ότι οι σίφουνες και οι ανεμοστρόβιλοι ρουφούν το νερό από τα ποτάμια ή άλλες φυσικές δεξαμενές νερού μαζί με όλο τους το περιεχόμενο το οποίο μεταφέρουν διανύοντας μεγάλες αποστάσεις, ακόμα και εκατοντάδες χιλιόμετρα.

Σας αρέσει η πολιτική;Σύμφωνα με έρευνες, ένας άνθρωπος στην Αμερική έχει περισσότερες πιθανότητες να γίνει Πρόεδρος παρά να κερδίσει μια λοταρία. Εκτός και αν τον χτυπήσει ένας κεραυνός!

Ιππόκαμπος ο… μονογαμικός!
starxeiamas
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ