2019-08-02 21:56:11
Φωτογραφία για Η Μπριζίτ Μακρόν υποβλήθηκε σε 3ωρη πλαστική επέμβαση
Τι έλεγε για τις ρυτίδες της και τη σχέση με τον κατά 25 χρόνια νεότερο σύζυγό της, πριν από

δύο χρόνια  Η πρώτη κυρία της Γαλλίας Μπριζίτ Μακρόν υποβλήθηκε σε αισθητική πλαστική επέμβαση, συνολικής διάρκειας τριών ωρών, σε ιδιωτική κλινική στο Παρίσι, λίγο πριν τις καλοκαιρινές της διακοπές, σύμφωνα με βρετανικά και γαλλικά ΜΜΕ.

Η Μακρόν, που είναι κατά 25 χρόνια μεγαλύτερη από τον σύζυγό της Εμανουέλ, φέρεται να πραγματοποίησε την επέμβαση στο παγκόσμιας φήμης Αμερικανικό Νοσοκομείο της γαλλικής πρωτεύουσας.

Η συγκεκριμένη κλινική αποτελεί δημοφιλή επιλογή για πολλούς celebrities, σύμφωνα με την Daily Mail, αφού η μονάδα πλαστικής χειρουργικής που διαθέτει προσφέρει υπερσύγχρονες τεχνικές για την αναζωογόνηση του προσώπου.

Βάσει των δημοσιευμάτων γαλλικών ΜΜΕ, όπως το Closer και το Le Point, η κυρία Μακρόν επισκέφθηκε τον χειρουργό της κλινικής στις 16 Ιουλίου.


Την επομένη μέρα επέστρεψε στο νοσοκομείο με κονβόι τριών οχημάτων και συνοδεία τουλάχιστον τεσσάρων σωματοφυλάκων και «υποβλήθηκε σε τρίωρη επέμβαση, υπό γενική αναισθησία».

«Η επέμβαση ολοκληρώθηκε χωρίς επιπλοκές και η συνταξιούχος δασκάλα πήρε εξιτήριο το ίδιο βράδυ», γράφουν σήμερα γαλλικά ΜΜΕ, επισημαίνοντας μάλιστα ότι την έφερε εις πέρας ένας «επιφανής πλαστικός χειρουργός». Τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα ωστόσο δεν αποκαλύπτουν καμία άλλη λεπτομέρεια ούτε για το είδος της επέμβασης, ούτε για το κόστος της.

Η 66χρονη Μακρόν πέρασε το επόμενο διήμερο αναρρώνοντας στην προεδρική κατοικία Λα Λαντέρν, κοντά στις Βερσαλλίες, ενώ στη συνέχεια αναχώρησε για τον πύργο Μπρεγκανσόν στη Νότια Γαλλία, όπου την περίμενε ο σύζυγός της για να περάσουν μαζί τις διακοπές τους

Το Ελιζέ δεν έχει σχολιάσει μέχρι στιγμής τα δημοσιεύματα για την αισθητική επέμβαση της πρώτης κυρίας της Γαλλίας.

Υπενθυμίζεται ότι, πριν από δύο χρόνια, η Μπριζίτ Μακρόν είχε μιλήσει στο περιοδικό ELLE για τις ρυτίδες της και τη διαφορά ηλικίας με τον σύζυγό της και πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν.

«Τα είκοσι χρόνια είναι αρκετά. Φυσικά οταν τρώμε πρωϊνό εγώ είμαι με τις ρυτίδες μου και αυτός με τη φρεσκάδα του» είχε δηλώσει η 64χρονη τότε γυναίκα.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
VW Polo GTI 316 ΗΡ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
VW Polo GTI 316 ΗΡ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ