2019-08-03 11:35:21
Φωτογραφία για Υπ. Υγείας: Οι διευθυντές των πολιτικών γραφείων
Συντάκτης: Virus

Οι νέοι μετακλητοί διευθυντές των πολιτικών γραφείων του Υπουργού και του Υφυπουργού Υγείας ορίστηκαν όπως δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ ΥΟΔΔ/470/ 24.7.2019.

Το Πολιτικό Γραφείο του Υπουργού Υγείας Β.Κικίλια θα διοικεί ο κ. Πέτρος Αρβανιτάκης.

Ο κ. Αρβανιτάκης έχει εργαστεί στην Εταιρική Επικοινωνία και Κοινωνική Ευθύνη από τις Σταθερές Συγκοινωνίες (ΣΤΑ.ΣΥ ΑΕ).

Είναι απόφοιτος της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Αθήνας και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη «Δημόσια Διοίκηση» του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών.

Την περίοδο 2014-2015 ήταν μετακλητός Διευθυντής στο Γραφείο του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, επί τη θητεία του Β. Κικίλια.

Στο Πολιτικό Γραφείο του Υφυπουργού Υγείας Β. Κοντοζαμάνη θα ηγείται ο κ. Παναγιώτης Γεωργόπουλος.

Έχει σπουδάσει στο τμήμα Τεχνολογίας Ιατρικών Οργάνων, της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του ΤΕΙ Αθήνας, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη «Διοίκηση της Υγείας» του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης της Σχολής Οικονομικών, Επιχειρηματικών και Διεθνών Σπουδών.

Σημειώνεται ότι έχει διατελέσει Αναπληρωτής Διοικητής στο ΓΝΑ Ευαγγελισμός (Οφθαλμιατρείο Αθηνών) την περίοδο 12.8.2013-7.12.2015.
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ