2019-08-04 18:27:40
Φωτογραφία για Σταύρος Νιάρχος-Ντάσα Ζούκοβα - Γάμος τον Σεπτέμβριο
Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της Page Six της «Νew York Post», ο Σταύρος Νιάρχος έκανε επίσημη πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Ντάσα Ζούκοβα. Αυτό που ελάχιστοι γνωρίζουν, όμως, είναι ότι ο γάμος του ερωτευμένου ζευγαριού προγραμματίζεται πολύ σύντομα, τον επόμενο Σεπτέμβριο.

Ή καλύτερα, ο πρώτος γάμος, ο οποίος θα είναι πολιτικός και θα πραγματοποιηθεί κατά πάσα πιθανότητα στη Νέα Υόρκη, αφού, σύμφωνα με όσα διαρρέουν από το περιβάλλον του μεγιστάνα, θα ακολουθήσει και δεύτερος, θρησκευτικός αυτή τη φορά, μέσα στον χειμώνα με μια πρώτη σκέψη να γίνει στο Λονδίνο όπου βρίσκεται και η υπόλοιπη οικογένεια.

Κουμπάροι θα είναι τα αδέλφια του Σταύρου αλλά και κάποιες φίλες από το στενό περιβάλλον της Ντάσα. Οσο για τα παρανυφάκια; Δεν χρειάστηκε ιδιαίτερος προβληματισμός: «Τα παιδιά της Ντάσα λατρεύουν τον Σταύρο και ανυπομονούν για αυτή τη στιγμή», αποκαλύπτουν οι πηγές του «Gala».


Δύο γάμοι και τα μπάτσελορ πάρτυ

Το θρησκευτικό μυστήριο, πάντως, αναμένεται ως το μεγαλύτερο κοσμικό γεγονός της επόμενης σεζόν διεθνώς. Μέλη του παγκόσμιου τζετ σετ ήδη αναζητούν τις ιδανικές τουαλέτες και κοστούμια, κοσμικές περσόνες παλεύουν για μια πρόσκληση και μεγάλα περιοδικά τρίβουν τα χέρια τους σκοπεύοντας να προσφέρουν γην και ύδωρ για τη μεγάλη αποκλειστικότητα. Οσο για την τελετή του γάμου, θα διαθέτει προβολή και λάμψη ανάλογη με αυτές βασιλικών ζευγαριών, όπως του πρίγκιπα Γουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον.

Ετσι κι αλλιώς, τόσο οι Νιάρχοι όσο και η Ζούκοβα είναι στο κέντρο του ενδιαφέροντος glossy περιοδικών όπως το «Vanity Fair» και το «Tatler». Οσο για τα μπάτσελορ πάρτυ; Φημολογείται ότι θα πραγματοποιηθούν στο Μεξικό, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα των παπαράτσι και εκεί όπου μια απλή γνωριμία εξελίχθηκε σε έναν μεγάλο έρωτα που σύντομα θα έχει happy end.

Ο Σταύρος Νιάρχος ζήτησε επίσημα από την αγαπημένη του να τον παντρευτεί μόλις την περασμένη εβδομάδα κατά τη διάρκεια ενός δείπνου στο αγαπημένο στέκι των σταρ, το «Red Rooster», στο Χάρλεμ της Νέας Υόρκης. Μεταξύ των ομοτράπεζων και επομένως αυτοπτών μαρτύρων ήταν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, η Λιβ Τάιλερ, η Τόρι Μπερτς και ο γκαλερίστας Λάρι Γκαγκόζιαν, οι οποίοι, αν και δεν το περίμεναν, δεν έμειναν και με το στόμα ανοιχτό. Ο Σταύρος, αλλάζοντας τις συνήθειές του τον τελευταίο καιρό, δείχνει ότι βρήκε στο πρόσωπο της Ζούκοβα αυτό που πάντα ζητούσε. Γι’ αυτό και θέλησε να πάει τη ζωή τους παρακάτω αποφεύγοντας αυτό που του είχε συμβεί με την άλλοτε αγαπημένη του, την Τζέσικα Χαρτ: δεν ήθελε να αφήσει τον χρόνο να ξεθωριάσει τα αισθήματα.

Νέο σπίτι για την καινούρια ζωή

Πριν από λίγους μήνες οι γείτονες του billionaire Σταύρου Νιάρχου τον είδαν να διαπραγματεύεται με πάθος την αγορά ενός νέου οικήματος στο Μπέβερλι Χιλς. Τους φάνηκε περίεργο καθότι ο γνωστός γόνος διαθέτει στην ίδια περιοχή μια από τις βίλες που θα ζήλευαν ακόμη και σταρ, όπως η άλλοτε γειτόνισσά του και pop idol Μαντόνα. Αλλωστε το σπίτι όπου προτιμά να μένει μέχρι σήμερα δεν είναι ένα οποιοδήποτε ακίνητο.

Όταν το είχε αγοράσει αντί 14 εκατ. δολαρίων -συν τα χρήματα που απαιτούσε η ανακαίνιση- είχε αποτελέσει θέμα ακόμη για τους «Νew York Times» που τότε έγραφαν: «Πρόκειται για τη διάσημη βίλα Kronish House, μια μυθική έπαυλη χολιγουντιανών προδιαγραφών που οφείλει τη φήμη της στον διάσημο αρχιτέκτονα Ρίτσαρντ Νόιτρα. Το κυρίως κτίριο στο οποίο κυριαρχούν οι μοντέρνες γραμμές περιτριγυρίζεται από πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων και από ένα κήπο δεκάδων στρεμμάτων.

Διαθέτει έξι υπνοδωμάτια, τέσσερα μπάνια, χώρους για home cinema και παιχνίδια, καθώς και ξενώνες για τη φιλοξενία φίλων και προσωπικού. Η πολυτέλεια είναι ευδιάκριτη με το που ανοίγει η πόρτα». Το ότι ο γιος του διάσημου μεγιστάνα και συλλέκτη έργων τέχνης Φίλιππου Νιάρχου τόλμησε μία ακόμη αγορά, επενδύοντας στη βίλα που βρισκόταν δίπλα στην έπαυλή του, εξέπληξε τους πάντες εκτός από τους ανθρώπους του στενού περιβάλλοντός του.

Όπως ισχυρίζονται πολύ δικοί του άνθρωποι, «καμία κίνηση του Σταύρου δεν γίνεται τυχαία. Από τότε που σταμάτησε να αποτελεί τον πονοκέφαλο της οικογένειάς του ως έξαλλο party animal, κάθε του βήμα είναι μελετημένο». Η απόκτηση ενός ακόμη μεγαλειώδους ακινήτου που θα επέκτεινε τη σημερινή του ιδιοκτησία είχε έναν και μόνο σκοπό: την επέκταση της οικογένειάς του.

Η χολιγουντιανών προδιαγραφών έπαυλη «Kronish House» διαθέτει έξι υπνοδωµάτια, τέσσερα µπάνια, χώρους για home cinema και παιχνίδια και φυσικά, ξενώνες για τους φίλους του κοσμικού ζευγαριού

Ενας έρωτας-σταθμός

Το ελληνικό «Gala» είχε πρώτο γράψει τον περασμένο Μάιο: «Στη λονδρέζικη New Bond Street ένας φρεσκοξυρισμένος νέος, κρατώντας ένα μαύρο σακίδιο στην πλάτη μπαίνει φουριόζος στην μπουτίκ του ιστορικού οίκου διαμαντιών Harry Winston.

Παρόλο που ξέρει τι αναζητά, ρίχνει μια κλεφτή ματιά στις μαύρες προθήκες του κοσμηματοπωλείου και λίγη ώρα μετά φεύγει έχοντας στην τσέπη ένα κουτί με ένα εντυπωσιακό μονόπετρο που στοιχίζει μια περιουσία. Αλλωστε για τους Νιάρχους δεν έχει ποτέ σημασία το χρήμα ή έστω δεν έχει σημασία το χρήμα μπροστά στο συναίσθημα.

Ο στενός κύκλος του Σταύρου, φίλοι από τα παιδικά του χρόνια, τους τελευταίους μήνες τον βλέπουν καλύτερα από ποτέ. Εχει κόψει την ξέφρενη νυχτερινή ζωή, επιλέγοντας να ακολουθήσει πιο χαμηλούς ρυθμούς με την Ντάσα Ζούκοβα, που εδώ και περίπου δύο χρόνια έχει μπει στη ζωή του. Η πρώην κυρία Αμπράμοβιτς δεν είναι ένας ακόμη έρωτας στην ταραχώδη ζωή του Ελληνα τζετ σέτερ, είναι ο καταλύτης που ήρθε να τα αλλάξει όλα».

Η Ντάσα Ζούκοβα με τον πρώην μεγιστάνα σύζυγό της Ρομάν Αμπράμοβιτς

Από τις «άγριες» μέρες, την εποχή που είχε σχέση με την Πάρις Χίλτον(2006)

Η πολυετής σχέση του με την καλλονή Τζέσικα Χαρτ έληξε άδοξα το 2017

Και ο πατέρας Φίλιππος Νιάρχος; Ακούγονται πολλά. Όπως ότι στην αρχή είχε κάποιες ενστάσεις επειδή η Ζούκοβα είχε διαγράψει ήδη έναν κύκλο ζωής, από τον οποίο αποκόμισε δύο παιδιά με τον πρώην σύζυγό της, τον Ρώσο μεγιστάνα Ρομάν Αμπράμοβιτς. Όταν είδε ότι ο γιος του μόνο ως περιπέτεια δεν αντιμετώπιζε τη δυναμική Ντάσα, έβαλε νερό στο κρασί του. Άνθρωποι που τον γνωρίζουν υποστηρίζουν: «Ο Φίλιππος είναι αυστηρός με τα παιδιά του, αλλά δίκαιος. Θέλει να διατηρούν τις οικογενειακές αξίες χωρίς να καταπιέζονται. Από τότε που έχασε τον αδελφό του Κωνσταντίνο, έχει φιλοσοφήσει τη ζωή θεωρώντας ότι εκείνο που προέχει είναι η ευτυχία των μελών της οικογένειάς του, γι’ αυτό και αφήνει τα παιδιά του να κάνουν ελεύθερα τις επιλογές τους». Φυσικά, ο Σταύρος Νιάρχος και η Ντάσα Ζούκοβα έχουν πλέον πάρει το πράσινο φως.

Μπιζνες και Διακοπές

Παρά το γεγονός ότι Σταύρος και Ντάσα ζουν έναν μεγάλο έρωτα, αποφεύγουν τις κοινές εμφανίσεις. Κάποιοι μάλιστα πριν από λίγο καιρό βλέποντας εκείνη να εμφανίζεται μόνη στην Μπιενάλε της Βενετίας βιάστηκαν να σχολιάσουν ότι η σχέση τους περνούσε κρίση.

Η πραγματικότητα όμως διέψευσε τις κακές γλώσσες, καθώς καθένας διατηρεί ελευθερία κινήσεων μια και οι επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις αμφότερων είναι πολλές. Ο Σταύρος έχει μπει δυναμικά στις οικογενειακές επιχειρήσεις των Νιάρχων αποδεικνύοντας ότι εκτός από αγάπη στην τέχνη (ασχολείται με τη σκηνοθεσία και πρόκειται να επενδύσει και στην εταιρεία της Ντάσα) διαθέτει και το επιχειρηματικό μυαλό του αείμνηστου παππού του, Σταύρου Νιάρχου. Η Ντάσα από την άλλη λατρεύει την τέχνη -εξ ου και ασχολείται με το ανάλογο εμπόριο- ενώ συχνά την παντρεύει και με τη μόδα.

Δεν είναι τυχαίο ότι στο «Garage», εκδοτικό εγχείρημα της γκαλερί της, το στοιχείο art & fashion κυριαρχεί σε φωτογραφήσεις που έχουν ιντριγκάρει. Σε κάποιο από τα πολυσυζητημένα τεύχη του παρελθόντος είχε ποζάρει και η Ευγενία Νιάρχου ως μοντέλο. Η πρώην κυρία Αμπράμοβιτς ήταν φίλη με την Ευγενία προτού γνωρίσει τον αδελφό της. Λέγεται μάλιστα ότι η γνωριμία τους προέκυψε μέσω της πρωτότοκης κόρης του Φίλιππου Νιάρχου αλλά και από κοινές παρέες. Η αδελφή του Σταύρου Νιάρχου, Ευγενία, ήταν και εκείνη που υποστήριξε στην οικογένεια ότι η Ντάσα δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται ως μία ακόμη περιπέτεια του Σταύρου, γι’ αυτό και η μέλλουσα κουνιάδα της τής έχει μεγάλη αδυναμία.

Ο Σταύρος με τα αδέλφια του Ευγενία και Τεό Νιάρχο

Η Ντάσα με τις φίλες της Γουέντι Μέρντοχ, Κάρλι Κλος, Ντέμι Μουρ

Το φετινό καλοκαίρι ξεκίνησε με το ερωτευμένο ζευγάρι να απολαμβάνει κοσμοπολίτικες διακοπές στη Γαλλική και την Ιταλική Ριβιέρα με τη θαλαμηγό των Νιάρχων «Atlantis ΙΙ». Ο Αύγουστος θα τους βρει στην πανέμορφη Σπετσοπούλα, να χαίρονται τον ελληνικό ήλιο και τη θάλασσα, ενώ θα πραγματοποιήσουν ταξίδια και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Ποια είναι η μέλλουσα κυρία Νιάρχου

Η Nτάσα είναι γεννημένη στη Ρωσία από εύπορους γονείς οι οποίοι χώρισαν νωρίς, διατηρώντας ωστόσο καλές σχέσεις μεταξύ τους. Οταν η οικογένεια μετακόμισε στο Λος Αντζελες, η Ντάσα έκανε σχέση με τον σταρ του τένις Μάρατ Σάφιν. Ο χωρισμός τους της στοίχισε, γι’ αυτό και επέστρεψε στη Ρωσία αποφασισμένη να επιτύχει. Λατρεύοντας τη μόδα και διαθέτοντας μια γκαρνταρόμπα με πανάκριβα κομμάτια μεγάλων σχεδιαστών, όπως Dior, Elie Saab, Valentino κ.ά., τολμά να βγάλει στη ρώσικη αλλά και στην ευρωπαϊκή αγορά το δικό της fashion brand Nova & T με φοβερή επιτυχία. Την ίδια εποχή αγοράζει το εξαμηνιαίο περιοδικό μόδας «Pop Magazine» το οποίο ανήκε παλαιότερα στην επιτυχημένη fashion editor Κέιτι Γκραντ.

Η Ντάσα έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή του «άτακτου» Σταύρου, ο οποίος πήρε την απόφαση να ξεκινήσει μια νέα ζωή μαζί της

Ομως ο χώρος της τέχνης αποτελεί για εκείνη μεγαλύτερη πρόκληση, γι’ αυτό και μετά τον γάμο της με τον Ρώσο μεγιστάνα Ρομάν Αμπράμοβιτς ιδρύει στη Μόσχα το κέντρο τέχνης και πολιτισμού «Garage». Ως κυρία Αμπράμοβιτς ταξιδεύει πολύ, με αποτέλεσμα να ανοίξει παραρτήματα σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη. Σε χρόνο ρεκόρ κυριάρχησε στον κόσμο της τέχνης.

Ταυτόχρονα εξέδωσε το περιοδικό «Garage» που τάραξε τα νερά των media με την ανατρεπτική διάθεσή του. Πλέον, η δυναμική Ντάσα διαθέτει χρήμα και διεθνείς διασυνδέσεις, καθώς τα έργα της κοσμούν τις πιο διάσημες επαύλεις σε Ρωσία, Λονδίνο, Παρίσι και Νέα Υόρκη. Ακόμη και ο μέλλοντας πεθερός της Φίλιππος Νιάρχος απολαμβάνει να συζητά μαζί της για τέχνη, να μαθαίνει τις νέες τάσεις και να ακούει τις συμβουλές της.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ