2019-08-05 16:09:30
Φωτογραφία για Απέσπασαν μεγάλες ποσότητες τυριού από συνεταιρισμό
Θύματα αετονύχηδων έπεσαν τα μέλη ενός αγροτικού συνεταιρισμού στο Βόλο, τα οποία

εκτέλεσαν δύο παραγγελίες για μεγάλες ποσότητες τυριού και πίστεψαν ότι πληρώθηκαν. Όμως, τα αποδεικτικά κατάθεσης του αντιτίμου που τους εστάλησαν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αποδείχθηκαν πλαστά!

Με τους υπαλλήλους του συνεταιρισμού επικοινώνησε ένας άγνωστος που προσποιήθηκε τον εκπρόσωπο ανύπαρκτης εταιρείας, έκανε την παραγγελία, έστειλε ηλεκτρονικά τα αποδεικτικά και ζήτησε να παραδοθούν τα εμπορεύματα σε έναν 57χρονο. Για καλή τους τύχη, όμως, οι υπεύθυνοι διαπίστωσαν ότι τα έγγραφα ήταν… «μαϊμού» και ενημέρωσαν την Ασφάλεια.

Μετά την καταγγελία, οι αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν άμεσα μαζί με άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε., με αποτέλεσμα να πέσει στα χέρια τους ο 57χρονος κατά την παραλαβή του εμπορεύματος, το οποίο αποδόθηκε στο συνεταιρισμό. Ο παραλήπτης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου με κατηγορίες για απάτη και πλαστογραφία, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό των συνεργών του.

*** Θύμα άγνωστου απατεώνα έπεσε και μια ηλικιωμένη στο Αίγιο, η οποία δεν υποψιάστηκε το παραμικρό όταν ο δράστης την πλησίασε ενώ περπατούσε, της είπε ότι είναι γνωστός του γιου της κι ότι εκείνος τον έστειλε για να του δώσει τα… κοσμήματα που φορούσε, συνολικής αξίας 2.000 ευρώ! Μόλις του τα έδωσε, ο άγνωστος έγινε… λαγός και οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό του βρίσκονται σε εξέλιξη από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αιγιαλείας.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ