2019-08-05 17:56:25
Φωτογραφία για Το Google Chrome αποκρύπτει τώρα το HTTPS και το WWW στη γραμμή URL
Η Google αποφάσισε να απλοποιήσει τις διευθύνσεις των ιστότοπων στη γραμμή διευθύνσεων URL .

Το Chrome 76 τώρα αποκρύπτει το τμήμα HTTPS και το WWW και εμφανίζει μόνο το όνομα τομέα. Στο Google.com, για παράδειγμα, το Chrome θα εμφανίζει από εδώ και πέρα ​​το "google.com" αντί του "https://www.google.com".

"Για να διευκολύνουμε την ανάγνωση και κατανόηση διευθύνσεων URL και την κατάργηση περισπασμών από τον τομέα, θα αποκρύψουμε στοιχεία URL που δεν έχουν σημασία για τους περισσότερους χρήστες του Chrome", δήλωσε η Emily Schecter, μέλος της ομάδας ασφάλειας του Chrome. Αυτή η νέα λειτουργία που εκτυλίσσεται σιγά σιγά μεταξύ των χρηστών είναι ήδη ενεργή από την πλευρά μας.

Αν όμως προτιμάτε την παλιά συμπεριφορά τότε απλά κάντε διπλό κλικ στη γραμμή URL για να έχετε HTTP ή HTTPS (ανάλογα με τους ιστότοπους) και το WWW. Ορισμένες τοποθεσίες δεν έχουν WWW.

Το Chrome 76 διατίθεται σε σταθερή έκδοση εδώ και μερικές ημέρες. Η ενημέρωση αποκλείει από προεπιλογή την προσθήκη Adobe Flash, προσφέρει "πραγματική" ιδιωτική περιήγηση και αλλάζει αυτόματα τους ιστότοπους σε σκοτεινή εμφάνιση, εάν ο χρήστης έχει ενεργοποιήσει μια τέτοια λειτουργία σε Windows ή Mac. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε σε αυτό το ειδικό άρθρο .
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ